EA

EA dodávají konzolové koutky do heren

Společnost Progamers, provozující síť heren PG Cyber Café, oznámila, že se dohodla s herním gigantem Electronic Arts na vytvoření EA konzolových koutků ve svých hernách. První dvě místa už jsou v provozu, do konce měsíce se mají přidat další tři.

Pokud zabrousíte do některé z pražských heren PG Cyber Café, máte možnost vyzkoušet si hraní v jednom ze dvou pražských EA konzolových koutků. Několik konzolí ze slavné trojice Wii, X360 a PS3 se tam těší na vaši návštěvu, podobně jako dvaatřicetipalcové displaye z tekutých krystalů, na které se bude promítat vámi hraný titul. Připraveny jsou pochopitelně hry z dílen Electronic Arts, jako například UEFA EURO 2008 a FIFA Street 3, závodní Need For Speed: ProStreet a Burnout Paradise, akční Army of Two, nebo Tiger Woods PGA Tour 08 a Ninja Reflex.

  

V blízké budoucnosti se můžete dočkat také přírůstku v podobě koutků pro herny v Brně a Zlíně, ve všech pak budou probíhat různé víkendové akce zasvěcené vždy právě vyšlému titulu od Electronic Arts. O víkendech se přitom o vaše pohodlí a informovanost postarají prý i proškolené hostesky, které v případě potíží s hraním poradí i konzolovým neznalcům. Pokud se tedy konzolí bojíte, můžete si vyzkoušet, že určitě nekoušou, jen vám příjemně sežerou spoustu volného času.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Galerie: Crisis Core: Final Fantasy VII

Témata článku: , ,