EA

EA nezapomnělo na své klasiky

Když se řekne EA, vybaví se většině lidí Dead Space, Medal of Honor nebo tituly od Bioware. Ale jen málokoho napadnou klasiky jako Magic Carpet, Dungeon Keeper a Populous, jež brázdily naše obrazovky v 90. letech.

Je to už rozhodně dlouhá doba. Jestli jste však zahodili veškerou naději na pokračování, vězte, že nic není ztraceno. Jak prozradil šéf EA Games Frank Gibeau, firma na své staré tituly stále myslí.

Magic Carpet

"Rozhodně ne," odpověděl Gibeau na otázku, zda se EA ke svému starému hernímu katalogu obrátilo zády. "Podílel jsem se v dobách Segy Genesis na vývoji Desert Strike a Road Rash, takže jsem s naší historií dobře obeznámen."

"Když se chceme do něčeho pustit, něčeho, co by stálo za investici, vždy přemýšlíme nad tím, zda vytvořit něco nového, vrátit se k něčemu starému nebo rozvést něco, co je v současnosti aktivní a nepředstavuje riziko."

"Takže neustále zvažujeme rozšíření nových značek jako Burnout a Need for Speed. To samé ale platí i pro staré hry od Bullfrogu, mezi něž patří třeba Dungeon Keeper, Populous, Powermonger, Magic Carpet atd. Naši minulost moc dobře známe."

Zdroj: CVG
Váš názor Další článek: Veřte nebo ne, Duke se opět odkládá

Témata článku: , ,