EA oznámilo podporu indie adventuře Sea of Solitude

EA podpoří další indie prodekt.

EA Originals, nový program EA, kterým chce společnost podporovat nadějné indie vývojáře, si vybral další projekt - Sea of Solitude od německého indie studia Jo-Mei.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpgSea of Solitude má výrazný výtvarný styl

Sea of Solitude je příběhová adventura s nádhernou stylizací. Odehrává se v tajemném zaplaveném městě. Hlavní hrdinkou je dívka jménem Kay, která se snaží vodu překonat. „Je to kombinace naprosté nádhery a syrovosti. V žádné jiné hře jsem nic podobného neviděl,“ uvedl výkonný ředitel EA Patrick Söderlund v prohlášení.

Jakou hratelnost hra nabídne, v tuto chvíli nevíme, ale screenshoty, které studio zveřejnilo, ukazují hodně atmosférický zážitek. „Sea of Solitude je rozhodně nejvýtvarnější a nejosobnější projekt, na kterém jsem kdy dělala,“ napsala autorka hry Cornelia Geppert. „Občas je dost těžké vnímat naplno emoce jako je strach nebo hněv, proto jsem je vyjádřila skrze hru.“

Sea of Solitude je teprve druhou hrou programu EA Originals. První je Fe, kterou EA společně s programem představilo na letošní výstavě E3. Je ale třeba zmínit také Unravel, který celý zájem EA o indie hry vyvolal. Unravel je příběh malého vlněného panáčka Yarnyho, který uchvátil celý herní svět – hra ve všech recenzích sklízela famózní hodnocení. 

Váš názor Další článek: Porovnání PS1 a PS4 verze Crash Bandicoot ukazuje, jak věrný remaster je

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,