EA registrovala v Evropě značku Need for Speed Arena

Něco velkého kolem Need for Speed se chystá na evropském kontinentu.

Společnost EA, která mimo jiné vydává hry skomírající značky Need for Speed, nedávno u European Union Intellectual Property Office (EUIPO) registrovala novou značku s podtitulem Arena. 

Podle stránek úřadu tak bylo učiněno 7. listopadu. U registrace můžeme vidět označení ,,computer game software” (herní software) dále ,,downloadable computer game software” (stáhnutelný herní software), ,,video game software” (video herní software) a ,,on-line computer game” (online hra). Registrace trochu zapadá mezi těmi ostatními, ale vylovit se jí podařilo.

Není známo moc detailů, ale je zřejmé, že pokud společnost takovou známku registrovala, můžeme v nejbližších letech očekávat nějaký větší nástup hry Need for Speed do online prostředí. Však už bylo na čase. Posledních několik dílů byl celkem ubohý pokus o simulátor závodů, který se lišil jen auty a prostředím.

need_for_speed_arena_trademark_eu_app_1.png

zdroj: VG24/7

Není divu, že mnoho hráčů dnes volá po Need for Speed Underground 3, jelikož oba dva díly Underground, které EA vydala, byly asi těmi nejlepšími, co značka Need for Speed nabídla. Následující díly ale moc úspěchu neslavily, viz třeba The Run nebo Rivals. 

Pokud Need for Speed Arena vstoupí na trh, je dost možné, že to bude ve sféře eSportů. EA menší turnaje u her jako je FIFA pořádá, a tak není důvod, proč by tomu tak nemohlo být i u Need for Speed.

Nicméně nakonec se klidně může jednat jen o free-to-play záležitost na chytré telefony, takže s radováním zatím opatrně. 

Váš názor Další článek: Na remastery prvních dvou Warcraftů je zatím zbytečné čekat, říká Blizzard

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,