EA restrukturalizuje. O Battlefield se nově postará Vince Zampella z Respawnu

Tvůrce Titanfallu hodlá vnést do válečné série čerstvou krev.

Battlefield 2042 vyšel relativně nedávno a už dostává solidní sodu jak od kritiků, tak hráčů a komunity celkově. Hra se EA opravdu nepovedla a společnost tak začíná seriózně restrukturalizovat. 

Výbornou správnou je, že se o sérii Battlefield odteď bude starat Vince Zampella, spoluzakladatel studia Respawn Entertainment a tvůrce takových akčních hitů jako Titanfall a Apex Legends. Ten by měl navést DICE správným směrem a postarat se o propojení nejnovějšího dílu i her budoucích do jednoho souvislejších univerza a příběhového celku. 

Na pomoc Vincovi dorazil také původní designer sci-fi Halo, Marcus Lehto, který se v novém studio ze Seattlu soustředí na příběhové prvky a jejich začlenění do celé série. Jeho nové studio bude spolupracovat bok po boku s DICE a studiem Ripple Effect, zodpovědným za Battlefield Portal. 

Cílem je nejen vylepšit Battlefield 2042 a obohatit jej o nové prvky, příběhové pozadí a smysluplný vývoj dál, ale především pak do všeho kreativně napojit další potenciální díly série a udělat ze série souvislé univerzum, které bude mít smysl. Uvidíme, zda se to Vincovi nakonec povede. 

Diskuze (1) Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: balíček Batmanových her a Dead by Daylight zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,