EA

EA ruší hru od Starbreeze

Z nejnovější tiskové zprávy švédského studia Starbreeze jsme se dozvěděli o rozhodnutí společnosti Electronic Arts zrušit jeden titul, který měl být v současné době ve vývoji.

Před více než rokem EA oznámili, že si zajistili exkluzivní celosvětovou licenci od Ludlum Entertainment pro hru založenou na dílech od Roberta Ludluma, včetně špionážní akční RPG série Jason Bourne.

bourne1.jpg bourne2.jpg
bourne3.jpg bourne4.jpg

V únoru 2008, když jsme se dozvěděli o partnerství mezi EA a Starbreeze, tak se vydavatel rozpovídal a prozradil, že by rád oživili isometrickou sci-fi akci Syndicate.

Nicméně, jeden z těchto projektů EA zamítli, a tak se ho bohužel nedočkáme. Nevíme přesně, o kterou hru se jedná, ale podle LA Times je to další díl agenta Jasona Bourneho, což měla potvrdit i mluvčí Electronic Arts se slovy: "Nemáme ve vývoji žádnou hru s licencí Roberta Ludluma."

Možná vám v rozluštění zapeklité hádanky pomůže i vyjádření šéfa Starbreeze Studios pana Johana Kristianssona: "Náš vztah s EA je silnější a pevnější než kdy jindy. Náš cíl je v současné době jednoduchý, chceme se s EA věnovat pouze velkým projektů, které mají největší potencionál." Že by pokračování Bourne Conspiracy nemělo velký potencionál?

Zdroj: VG247

Diskuze (4) Další článek: Motorstorm 3 je prý v hratelné podobě

Témata článku: , , , ,