Video | EA

EA Sports UFC 4 vás vrátí do oktagonu už v průběhu letošního srpna

Další díl oficiální bojovky je za rohem.

EA odhaluje další díl své populární bojovky z řad UFC, který dorazí na Playstation 4 a Xbox One už 14. srpna letošního roku, tedy za měsíc. Vypadá to, že na opravdovou novou generaci bojovky si ještě budeme muset počkat. Obálku letošního ročníku nám každopádně zkrášlí Israel Adesanya a Jorge Masvidal. 

EA Sports UFC 4 vypadá na klasickou evoluci s lehce vypiplanější grafickou stránkou a bohatší kariérou, ve které si svého svěřence protlačíte z amatérských zápasů na zadním dvorku až do šampionátů UFC. Souboje by měly působit mnohem více autenticky s mnoha novými animacemi a přechody, stejně jako zcela překopaným bojem na zemi. 

Chybět samozřejmě nebudou nové arény jako UFC Apex či Action Avenue a jak již obrázky napovídají, vydáte se i do dvorků a dalších "amatérských" arén jako vystřižených z filmu Krvavý sport. Novinkou mají být rychlé online šarvátky Blitz Battles a samozřejmě online šampionáty za pozici korunovaného krále UFC. 

V případě, že si titul předobjednáte, získáte možnost ihned po vydání hrát také za bonusové bojovníky, a to Anthony Joshua a Tyson Fury. 

Diskuze (1) Další článek: Podívejte se na první záběry z akce Shadow Warrior 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,