EA zrušilo připravovanou strategii Command & Conquer: Generals 2

Nebyl ale pouze zrušen projekt, nýbrž také rozpuštěno celé studio Victory Games, které na hře pracovalo. EA se rozhodlo k takovému rozhodnutí na základě zpětné vazby od samotných hráčů při zdlouhavém alfa testování.

„Děkujeme všem za účast v uzavřeném testování, které trvalo několik měsíců. Pomohli jste nám objasnit to, jaký má Command & Conquer v budoucnu být. Po dlouhém přemýšlení jsme se nakonec rozhodli celý vývoj hry ukončit," oznámil vydavatel.

Za ukončením stojí velká nevole hráčů proti Free2Play systému, který jednoduše hráči nechtěli v žádném případě spojit s tak oblíbenou značkou. Alespoň takto byla vysvětlena situace na oficiálním blogu.

EA se ale rozhodlo k ještě ráznějšímu kroku, který prozradil marketingový manažer Victory Games na svém Twitteru. Rovnou se totiž uzavřelo i studio.

commandconquerdl.jpeg

Pokud patříte mezi ty, kteří investovali nějaké drobné do tohoto projektu, můžete očekávat, že vám peníze zašle studio zpět na účet. Snad se brzy dozvíme, co přesně EA se studiem zamýšlí a jaké má plány se sérií Command & Conquer.

Diskuze (4) Další článek: Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - pořádně ostré retro

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,