EA

EA zveřejnilo svůj line-up

Společně s vychloubáním, kolik čeho se prodalo, vedení Electronic Arts rovněž zveřejnilo svůj line-up pro aktuální fiskální rok, z něhož kupříkladu vyplývá, že se pokračování Dead Space přeci jen dočkáme i na stolních počítačích. Snad se nejedná o překlep.

Nicméně, do konce června se na trhu ještě objeví All Points Bulletin, 2010 FIFA World Cup South Africa (to je ale dementní název), či Tiger Woods PGA Tour 11. Období od července do září je pro změnu vyhrazeno Need for Speed World, Fifa Online, novým ročníkům FIFA, NFL i NHL, nebo MySims SkyHeroes.

Do konce tohoto kalendářního roku by to pak do obchodů měl stihnout i nový Medal of Honor, druhý díl Crysis, další díl závodní série Need for Speed, FIFA Manager 11, NBA Live 11, nová dobrodružství Harryho Pottera, datadisk pro The Sims 3, či netrpělivě očekávané souboje v kleci MMA.

Během prvních tří měsíců roku 2011 pak fiskální rok uzavře na začátku zmíněný Dead Space 2, Bulletstorm, další, tentokrát už prý plnohodnotní, The Sims, sequel Spore, zbrusu nové pokračování Dragon Age a jak jinak, i nový díl Need for Speed.

Zdroj: Joystiq

Váš názor Další článek: Knižní adaptace GoW vyjde 25. května

Témata článku: , , , ,