Earth 2150 a bratři Lumiérové

Kinematografie má tu kouzelnou vlastnost zachytit pohyb a někdy i hrubé myšlenky, kterými se naše těla rovněž dorozumívají. V případě hry Earth 2150 je to poněkud složitější – v celé hře zřejmě podle tohoto dvouminutového videa nenarazíte ani na jednoho živáčka, natož pak na neprotřelé myšlenky mluvy těla.
Kinematografie má tu kouzelnou vlastnost zachytit pohyb a někdy i hrubé myšlenky, kterými se naše těla rovněž dorozumívají. V případě hry Earth 2150 je to poněkud složitější – v celé hře zřejmě podle tohoto dvouminutového videa nenarazíte ani na jednoho živáčka, natož pak na neprotřelé myšlenky mluvy těla. V krátkém videu o délce přibližně osmi megabajtů se dozvíte malinko z toho, čím bude hra okouzlovat – precizní grafikou, promyšlenými bojovými scénáři a také trochou skutečného očarování z celkové kompozice.

 

 

 

 

Soubor má tedy jak jsem již zmínil osm megabajtů a lze jej stáhnout ze stránek Topware Interactive, kteří již pochopili význam slova „příprava před bitvou“ a uveřejňují častěji nové a nové prvky hry (například šetřič obrazovky s motivy hry Earth 2150); je-li vám líto zatěžovat internetové spojení, soubor lze i vypálit na CD. Do doby, kdy bude hra uvedená na trh (prý jaro 2000 – no nevím, nevím…), si lze takto ukrátit volné chvíle místo sezení před černí vypnuté obrazovky.

Váš názor Další článek: Commandos II – podrobnější pohled na hru

Témata článku: