East Front se zpozdí

Ruské střílečky East Front se dočkáme oproti původnímu plánu o něco později. Hra totiž byla odložena až na první čtvrtlení příštího roku. Jde již o druhé odložení - East Front se původně na pulty obchodů měla dostat v průběhu podzimu, což bylo nejdříve změněno na konec letošního roku a nyní definitivně až na první čtvrtletí roku nastávajícího.

  

O co v East Front půjde? Má se jednat o high-tech střílečku s kombinací 1st/3d person pohledu. Děj je zasazen do druhé světové války, která se však odehrává jinak, než jak ji známé z dějepisu. Spojencům se nepodaří v Norsku sabotovat německý atomový program, tudíž se Němcům v roce 1943 podaří úspěšně jadernou zbraň dokončit. Díky této strašlivé zbrani Němci totálně otočí průběh války, Rusy zaženou za Ural a spojencům nezbude nic jiného, než podepsání mírové smlouvy.

 

Vývojáři si velice zakládají na nelinearitě misí. Když to budete nejméně čekat, stane se něco, co bude vyžadovat okamžité rozhodnutí, jenž určí další vývoj hry. Na toto rozhodnutí dostanete 10 až 15 vteřin, když se nestačíte rozhodnout, určí sama hra další postup. O East Front moc nepsalo, a tudíž se od ní nečekají žádné zázraky. Může jedině příjemně překvapit.

Související informace (East Front ):
Platforma
: PC
Žánr: first-person akce
Výrobce hry: Burut (
http://www.burut.ru/
Vydavatel hry: PlayTen Interactive (
http://www.playten.com/)
Homepage hry:
http://www.playten.com/eng/development.php?page=49&view=15
Předpokládané datum vydání: Q1 2006

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: GALERIE: FPS Call of Juarez

Témata článku: