Easter egg z Uncharted 4 odkazuje na připravované pokračování The Last of Us

Při pohledu na následující plakát, jenž je k nalezení v zakončení série Uncharted, musí každý příznivec studia Naughty Dog zaplesat radostí.

Prakticky od vydání veleúspěšné hry The Last of Us se na nás ze všech stran hrnuly zprávy o jejím připravovaném druhém díle. Odhalení v aktuálním Uncharted 4, ke kterému si veteráni z Naughty Dog zatím odskočili, jen přilila oleje do ohně očekávání. Ve hře můžeme najít komiksové sešity s názvem Savage Starlight, poukazující na propojení univerz her z portfólia studia. To hlavní, čeho si ti bádavější jedinci všimli, je plakát s výmluvným pojmenováním The Last of Us: American Daughters. Že by se opravdu pracovalo The Last of Us 2?

the-last-of-us-sequel.jpg

Žádného ujištění či vyvrácení této spekulace ze strany Naughty Dog se nám zatím nedostalo. O probíhajícím vývoji na pokračování The Last of Us teď už však skoro není pochyb. Jeho zasazení je však záhadou, kterou snad osvětlí až oficiální představení hry. To je ovšem v nedohlednu. Zůstává tu prostor pro spekulace. Podtitul na plakátu nasvědčuje tomu, že bychom se měli vrátit k postavě Ellie a její kamarádce z DLC Left Behind.

Naughty Dog můžeme poblahopřát. V minulosti už mnohokrát ukázali, že dokáží využívat herní médium jako nenásilnou formu marketingu a ani tento případ není výjimkou. My zůstáváme napjatí, co si na nás připraví příště.

Váš názor Další článek: Naughty Dog se k sérii Crash Bandicoot jen tak nevrátí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,