ECTS 2001: End of Twilight – tohle vypadá zajímavě!

Informace a 4 screenshoty ze hry End of Twilight.
Tato hra vypráví o lidech, kteří jsou ne nepodobní nám a žijí v oblacích.

O co v této hře z dílen ruských programátorů půjde? V zásadě by se mělo jednat o akčně laděné RPG, říznuté trochou strategie, okořeněné špetnou adventury, to vše smícháno s dokonalým zpracováním. Ano, také žasnu, jakouže schopností to oplývám, když čtyřstránkovou tiskovou zprávu dokážu vměstnat do jediné věty… Ale to nic, o bližší pohled na hru vás neošidím.

Jak už je napsáno v předcházejícím odstavci, hra bude kombinací akčně laděné RPG a strategie. Vše bude viděno v 3D pohledu z místa za hlavou vašeho hrdiny, resp. hrdinů, protože v každé misi jich budete moci ovládat až pět.

Příběh je zasazen do severských legend, do doby kdy pozemští hrdinové (Erik, Bers, Aks) povstali, aby bojovali proti severským bohům (Odin, Fenrir, Har, Gymir, Surt, Igg). Každý z hrdinů bude mít své specifické vlastnosti, které si během hry bude dále rozvíjet. Bude možné nalézt a používat nové zbraně, které bojové možnosti vašeho hrdiny ještě více rozšíří. Každá jednotka bude mít několik vlastností, společné pro všechny: zdraví (známý life bar), útok, obrana, pohyb, štěstí.

Ve hře se počítá s celkem 12 misemi, z nichž každá by měla v průměru zabrat cca hodinu čistého hraní. To dohromady dává 12 hodin herního času, což se mi zdá trochu málo, nicméně nepředjímejme vývoj událostí. Každá mise bude mít svůj vlastní příběh, tj. dozvíte se co je vaším úkolem a postupně se budete propracovávat k jejímu úspěšnému vyřešení. Autoři slibují, že mise (ač každá rozdílná), budou provázány epickým příběhem, který budou dokreslovat animované sekvence. Náplň misí vypadá na první pohled různorodě, ale i tak si dokážu představit, že by mohly sklouznout do nezáživného klišé, ostatně posuďte sami: zabít všechny nepřátele, najít ztracený artefakt, doprovod jednotky, záchrana jednotky, vybojovat vítězství nad některým z bohů (zde v roli závěrečných bossů), udržet pozici atd.

Na doprovodných obrázcích vypadá grafika poměrně pěkně. Autoři slibují hru světla a stínu podle denní doby, atmosférické efekty a spoustu dalších vychytávek.

Beach Volleyball Beach Volleyball

End of Twilight End of Twilight

Váš názor Další článek: Levý sloupec se vrátil na titulní stránku

Témata článku: ,