ECTS: Erotica Island - lepé děvy na obzoru

Moře, příjemně horký písek mezi prsty u nohou, palmy, pláže, lepé děvy a ještě mnohem víc na vás čeká ve hře Erotica Island. Pamatujete na Larryho a jeho nekonečné problémy s ženami? Tak tady půjde o něco podobného, sice bez Larryho, ale to podstatné – hezké ženy, zůstanou. Milovníci dobrých adventur těšte se, vypadá to, že se na vás valí další prima kousek.
Jestli jste si po přečtení upoutávky pomysleli něco o další šílené blbosti, která se snaží být úspěšná jenom díky implementaci prvku zvaného ženské vnady, jste na omylu. I přes svůj lechtivý námět a legrační zpracování je Erotica Island plnohodnotnou adventurou, která vám v závislosti na vaší chytrosti a zkušenostech zabere několik až několik desítek hodin čistého hraní.

Erotica Island Erotica Island

Jak už jsem napsal výše, sice zde není starý, dobrý (a bez přehnané kritiky si musíme přiznat – i notně ošuntělý) Larry, ale o roli „dobyvatele“ dívčích srdcí ochuzeni nejsme. V roli Reggieho Riche se ocitáte na tropickém ostrově bez možnosti dostat se pryč a především bez jediného centu v kapse a navíc… okolo vás jsou samé krásné ženské. Hra je kreslena ve stylu známých japonských manga comicsů.

Erotica Island Erotica Island

I sami autoři přirovnávají Erotica Island ke slavné Larryho sérii, ale v zápětí dodávají: „Zatímco když si v sérii her o Larrym žena sundala šaty, hned si intimní partie svého těla zakryla rukou nebo ustoupila za skříň, zkrátka jste si jejích vnad moc neužili. Naše hra bude v tomhle jiná – naše ženy jsou krásné a především, za svou krásu se nestydí a bez ostychu vám své vnady odhalí a předvedou.“

Hra by se na trhu měla objevit do vánoc letošního roku. V plánu je už i druhé pokračování, příznivci lechtivých adventur se tedy mají nač těšit.

Za zmínku také jistě stojí krásná blonďatá hosteska, která našeho šéfredaktora dokonale okouzlila… Sbohem Láďo! :-)

Diskuze (4) Další článek: ECTS: Den první – Buka Entertainment

Témata článku: , , , ,