ECTS videa českých her UFO, Korea a Shade!

Londýnská výstava ECTS nebyla jen ve znamení vývojářského a vydavatelského studia Ubi Soft, které si na každoročním udílení cen pro nejlepší hry odneslo hned pětici cen, ale také dalších výtvorů. Každý, kdo na konci srpna do Anglie zavítal, mohl na vlastní kůži spatřit také jednu z trojice českých her UFO: Aftermath, Korea: Forgotten Conflict a Shade: Wrath of Angels. My vám dnes přinášíme oficiální videa těchto titulů (určená právě pro výstavu ECTS):

UFO: Aftermath (37,7 MB) - těm pozornějším z vás jistě neunikla první recenze této očekávané taktické strategie brněnských Altarů, kterou kolegové z časopisu Score počastovali známkou 86%. Dnes si můžete na vlastní kůži prohlédnout zajímavé záběry této hry, mimo jiné vás čeká navštěva mnoha zajímavých končin.

   

Korea: Forgotten Conflict (7,2 MB) - podle redakce Doupěte bude Korea: Forgotten Conflict největším překvapením letošního podzimu, o čemž nás přesvědčila jediná návštěva ve studiích týmu Plastic Reality. Bohužel, ECTS ukázka hry je složena pouze a výhradně z dobových materiálů, vztahujících se k válce v Koreji.

   

Shade: Wrath of Angels (28 MB) - akční adventury z pohledu třetí osoby zažívají posledních několik let boom, kterého hodlá využít také pražská firma Black Element Software. Její titul Shade: Wrath of Angels nabídne hororové prvky, o ponurém prostředí tohoto titulu vás bezpochyby přesvědčí také nabízený trailer.

  

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Hodnocení na Doupěti a další změny

Témata článku: , , , , ,