PC

Editování v Unreal Tournamentu

Jsou Vánoce, Unreal Tournament je venku, a tak spousta jeho milovníků se už těší na dny vánoční pohody, strávené u svého Pentia hraním této skvělé akčně-taktické pařby. Pro ty, kdo kromě akce mají kreativní duši a láká je myšlenka na vytvoření vlastní mapy, modelu, módu nebo čehokoli jiného pro Unreal Tournament a chybí jim potřebné informace o tom, jak toho dosáhnout, existuje na Internetu pomoc.
Jsou Vánoce, Unreal Tournament je venku, a tak spousta jeho milovníků se už těší na dny vánoční pohody, strávené u svého Pentia hraním této skvělé akčně-taktické pařby. Pro ty, kdo kromě akce mají kreativní duši a láká je myšlenka na vytvoření vlastní mapy, modelu, módu nebo čehokoli jiného pro Unreal Tournament a chybí jim potřebné informace o tom, jak toho dosáhnout, existuje na Internetu například stránka http://www.unrealed.net/. Jak začátečníci, tak i zkušenější UnrealDesignéři zde mohou najít spoustu zajímavých informací, které se jim budou hodit při tvorbě jejich vlastních map, scriptů, modelů či skinů pro tuto novou a velice populární hru, aspirující mimo jiné na hru roku v řadě anket o počítačových hrách.

Přiznám se, že i já jsem hledal nějaké informace a rady pro práci s UnrealEd editorem (je přiložen na CDčku s Unreal Tournamentem), kterému z mně nepochopitelného důvodu chybí nápověda. Zde mi hodně pomohla sekce Tutorials, s jejíž pomocí jsem se přivedl téměř do extáze, když se mi po pár hodinách surfování, studování návodů a vlastní editace podařilo spojit jednu menší kostku s větší kostkou, potáhnout to texturou a spustit to jako mapu v Unreal Tournamentu. Nenechte se odradit ne příliš pohledným designem této stránky - její obsah vám to určitě vynahradí. Tedy pokud Anglištin být váš kobylek.

Váš názor Další článek: Doupě má svůj vlastní chat

Témata článku: , , , , ,