eFootball od Konami vyjde nejdříve v demoverzi. Obsah do něj bude přibývat postupně

Nedávno jsme se dozvěděli, že série PES mění název a Konami z ní udělá free-to-play platformu. Nyní se v FAQ na Twitteru podělili o nové informace.

První verze eFootball, který nahrazuje zaběhlou sérii PES, vyjde letos na podzim. Kolem jejího vydání jsou ale značné zmatky. Vypadá to, že zprvu vyjde spíše ve formě dema s menší porcí obsahu. Vše, co v této verzi ve hře najdete, bude zdarma. Za další herní módy už si ale budete muset zaplatit. Do toho spadá například mód Master League, který do eFootballu dorazí později jakožto prémiový add-on. 

Hráči by podle všeho neměli přijít o možnost doplnit do hry chybějící soupisky skrz modifikace, jako byli zvyklí u PES. Tato funkce do hry také přibyde až nějakou dobu po vydání. Bude k dispozici pouze na PC, PS4 a PS5.

Konami uvádí, že eFootball využije všech technických možností nové generace konzolí. V tomhle bychom ale byli raději stále opatrní. eFootball má totiž vyjít i na mobily a podporovat hraní skrz platformy, takže mezi verzemi nemohou být tak obrovské rozdíly, aby to nějak neovlivnilo hratelnost.

Diskuze (2) Další článek: Dobrodružství The Outer Worlds prodalo přes 4 miliony kusů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,