Egypt znovu na vrcholu - a na něm královna Cleopatra

Kleopatra, jediná žena, která pozvedla Egypt tam, kde by předešlí faraónové museli využít krve svého lidu….pokračování velké dynastie vládců Egypta končí přesně tam, kde Impressions Games touto hrou začíná. Na prahu nového věku pro zbídačelý lid říší právě zaniklou zrodí se z jeho prachu skvost věku nového….krásná a mocná Kleopatra…ochránkyně řeky Nilu a všeho jež z něj vzniklo.
Kleopatra, jediná žena, která pozvedla Egypt tam, kde by předešlí faraónové museli využít krve svého lidu….pokračování velké dynastie vládců Egypta končí přesně tam, kde Impressions Games touto hrou začíná. Na prahu nového věku pro zbídačelý lid říší právě zaniklou zrodí se z jeho prachu skvost věku nového….krásná a mocná Kleopatra…ochránkyně řeky Nilu a všeho jež z něj vzniklo.Někde tam skončily i předcházející toulky hrou Pharao - na počátku Říše Nové, která je perlou nového datadisku této hry. Pokud patříte mezi ctitele budovatelských strategií, obzvláště od výše zmiňovaných lidí z Impressions Games, pak je tu pro Vás čtrnáct zcela nových levelů. Nebude to však ani trochu lehké dokázat vést starobylý Egypt k blahobytu a poslušnosti svého panovníka, tedy Vás. Do cesty se nám tentokráte postaví nebezpeční Peršané, krvelační Makedoňané a v neposlední řadě také dobyvační avšak majestátní Římané. A jak už to bylo v historii Egypta zvykem … vykrádači hrobů také nejsou zrovna třikrát pro.

Každá z misí nebo chcete-li kampaní bude mít své samostatné úkoly. Ty se budou různit od poslání postavit např. maják v Alexandrii, boje proti již zmiňovaným vykradačům hrobek až po připojení s vojsky Marka Antonia. Přibude nám také pěkná řádka budov (malířské dílny, výrobnu svítidel ba dokonce i o příbytky starověkých hrobařů) a opravdových starých monumentů (chrám Amon-Re v Karnaku, maják na ostrově Rhodos, knihovna v Alexandrii, či proslulé Údolí králů), továren, nových nepřátel a nové zvěře, a to nejen v datadisku Cleopatra, ale i v původním Pharao.

Pro ty, kdo ji nevlastní….nevadí … bude k dispozici speciální balení i s originální hrou za zvýhodněnou cenu. Celý projekt dostal pod patronát Chris Beatrice, šéf designu a vývoje…pokud to zmákne tak, jak je zvykem u Impressions Games…bude zde záruka úspěchu v probdění a uposlechnutí hráčských chtíčů? Nevidím ani jeden důvod, proč ne, vždyť kdo by se nechtěl postavit po bok smyslné Kleopatry a spolu s armádou Antoniovou jít proti “tyranii“ a nerozbít “monopolnímu“ Octavianovi hu ...

Diskuze (1) Další článek: Sound Blaster Live! Ware3

Témata článku: , , , , , , , ,