Eidos plánuje - bude Tomb Raider 7, Hitman 4 a Deus Ex 3

Ačkoliv většinou je čtení finančních zpráv vydavatelů nudnou záležitostí, Eidos ke svému závěrečnému zhodnocení roku 2003 přidal několik zajímavých informací. Krom klasických údajů o růstu obratu, expanzí do nových teritorií a dalších čísílek, z nichž vyplývá, jak úžasně na tom firma je, jsme se ale také dozvěděli něco více o plánech společnosti na další měsíce.

Takže ještě do konce června Eidos chystá následující sbírku titulů: Whisplash, Hitman: Contracts, Thief: Deadly Shadows a ShellShock: Nam 67. To však nejsou žádné nové informace, mnohem zajímavěji ale vypadá vydavatelský plán na následující rok.

Od července 2004 do června 2005 firma bez dalších informací oznámila sedmý díl Tomb Raidera (bez účasti Core Design), čtvrtý díl Hitmana (dánští IO Interactive se stali součástí Eidosu), dalšího Deus Exe a také taktickou střílečku Commandos (copak to asi bude?). Nebude chybět ani přelomový Championship Manager 5 (poprvé bez spolupráce se Sports Interactive), Backyard Wrestling 2 a dva nové tituly - Chrash ´n´ Burn a 25 to Life (pracovní názvy).

S touto nabídkou hodlá Eidos expandovat na PS2 a také na Xboxu, které generují většinu obratu společnosti. Na PC nás tak čekají pravděpodobně pouze další konverze.

  

Sedmá Lara - jaká bude?

Zdroj: 1UP

Váš názor Další článek: Galleon - trailer z revolučního počinu tvůrců Tomb Raidera

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,