Elden Ring je nejambicioznější Miyazakiho projekt, tvrdí Phil Spencer

Šéfovi Xboxu se nový projekt From Software očividně hodně zamlouvá.

Od svého oficiálního odhalení v roce 2019 se zatím očekávané RPG Elden Ring drželo spíše v ústraní. Hráči mohli jenom pokukovat po nějakých novinkách a výtvor z dílny studia From Software ve spolupráci s Georgem R. R. Martinem zůstával zahalený tajemstvím. Ani po dnešku tomu není jinak, ale dostáváme alespoň malé náznaky, že by mohlo jít o opravdu velkou podívanou.

Hru totiž do rukou dostal šéf Xboxu Phil Spencer, který o ni zároveň prozradil alespoň své první dojmy. "Už jsem kousek viděl a také jsem si kousek zahrál. Jako někdo, kdo hrál všechny Miyazakiho hry za posledních deset let, toto je jednoznačně nejambicióznější projekt, který vytvořil. Mám rád jeho hry, ale vidět některé herní mechaniky, zasazení a práci s dalším autorem. Tohle vážně miluji," rozpovídal se Spencer o Elden Ring.

Elden Ring je stále ve vývoji a zatím neznáme přesné datum vydání. Kdy se hry dočkáme tak zatím lze jenom odhadovat. Víme alespoň to, že hra má dorazit na PC, PS4 i Xbox One. S největší pravděpodobností se dočkáme také next-gen verzí.

Váš názor Další článek: Akční titul Godfall v prvních recenzích příliš nepřesvědčil

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,