Elden Ring s novým patchem vylepšuje hraní v multiplayeru. Přináší také další balanční úpravy

Elden Ring sice vyšel už před několika měsíci, ale stále se drží na předních příčkách prodejních žebříčků. Studio FromSoftware se o svoji úspěšnou novinku náležitě stará a dnes do hry přišel update 1.06, ve kterém se jedna z velkých změn týká multiplayeru. Nově budete moci svá vyvolávací znamení umísťovat na více místech zároveň s tím, že to platí i pro ta, která jsou od vás více vzdálená. 

Při napadení dalšího hráče pak budou zahrnuty větší oblasti. Multiplayeru se také týká nový způsob, jak můžete pokročit ve Varreho příběhové lince. Místo online invazí musíte porazit nové NPC. 

Z ostatních úprav mají fanoušci radost hlavně z oslavení Bloodhound Stepu a katany Rivers of Blood. Online souboje pořád nejsou úplně vybalancované, ale tyto úpravy tento zážitek znatelně vylepšují. Potěšeni pak budou také hráči, kteří si potrpí na velké meče a kladiva. Tyto druhy zbraní dostávají hned několik vylepšení najednou. 

Tento patch není posledním, který si FromSoftware pro Elden Ring chystá. Je docela pravděpodobné, že v budoucnu dojde také na pokračování, ať už v podobě DLC nebo úplně nové hry. To si každopádně vývojáři zatím nechávají pro sebe. 

Zdroj: Bandai Namco

Váš názor Další článek: GTA 6 bude kreativním benchmarkem pro celý zábavní průmysl, tvrdí Strauss Zelnick

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,