Electronic Arts žhaví hráče na moderní souboje

Dvě želízka v ohni představila společnost Electronic Arts. Obě hry se zabývají problémy současnsti, ale každá z trochu jiného pohledu. Buď se hrozbě terorismu můžete postavit přímo, se zbraní v ruce a kamarády po boku, nebo se budete plížit jako špion.

Majitelé konzolí se můžou těšit na možnost první, právě pro ně je totiž připravována hra Battlefield 2: Modern Combat. Ve hře se dostanete do válkou zmítaného Kazachstánu, kde už na vás bude čekat třicítka vozidel a padesátka různých zbraňových platforem. Pomocí služby Xbox Live, nebo připojení PS2 k internetu,  se budete moci utkat s dalšími třiadvaceti hráči a zjistit, kdo má lepší mušku a týmové dovednosti. Hra je plánována na letošní podzim pro PS2 a Xbox

A hráči u počítačů mohou konzolistům závidět i Goldeneye: Rogue Agent - neklasickou bondovku, kde si budete moci užít i role záporňáků. Ta se totiž právě dostává do obchodů pro Xbox, PS2 a Gamecube. A možnost vyzkoušet si druhou stranu barikády zní tak lákavě. Co nás snad utěší je, že i pro PC se hra chystá, takže nemusíme dlouho koukat po konzolích na Christophera Lee jako Scaramangu a poslouchat hudbu Paula Oakenfolda. Snad se brzy dočkáme a Bondovi protivníci se buď stanou našimi společníky, nebo mrtvolami.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: NEC dodává LCD monitory i pro hráče

Témata článku: , , , , , , , , , , ,