Elise je pro příběh Assassin's Creed: Unity nesmírně důležitá

Konečně se v asasínském univerzu dočkáme příběhu jako z vyšitého z Romeo a Julie.

Přednedávnem jsme se dočkali nového traileru a několika střípků informací o tajemné ženštině Elise, která bude podle všeho hrát v příběhu Unity velkou roli. Ubisoft nyní odhalil, že konečně přišel čas i na nějaký ten velký romantický biják uprostřed krvavé revoluce.

Jak řekl Alex Amancio v nedávném rozhovoru, Elise je nezávislou a nebojácnou ženštinou vysokého postavení, která to zdatně umí s mečem. S Arnem mají navíc spleteny velmi dlouhé kořeny a rozhodně to nebude poprvé, kdy se hlavní hrdina s Elisou ve hře potká.

Arno navíc neměl ponětí o tom, že byla její rodina součástí templářského řádu, což je samozřejmě jedna z velmi lákavých tématických linek, jelikož stojí oba na jiné straně barikády. Příchuť Romeo a Julie je tu zkrátka znát.

"Je to něco, co jsme chtěli udělat už hodně dávno," prozradil Amancio. "Konečně máme pocit, že v nové generaci do toho můžeme více šlápnout a mít dospělejší a serióznější příběh. Lovestory ve videohrách je těžkým oříškem, jelikož vždy ustupuje do pozadí. Tím, že jsme Elisu udělali templářkou a ve hře tak bude přítomen jakýsi vnitřní boj Arna, tomu snad zamezíme."

Assassin's Creed: Unity vychází 28. října pro PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Hororová hodinka v temném světě The Evil Within

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,