Emergency Room - lékařem snadno a rychle

Přibližně před rokem jsme vás informovali o chystané hře na motivy seriálu Emergency Room (v Čechách je vysílán pod názvem Pohotovost), nyní vám přinášíme nejen čerstvější informace, ale i konečně oznámené datum vydání.

  

ER by měla být mixem strategie a RPG, nemyslete si však, že dostanete na povel hned celou nemocnici. Budete začínat jako každý řadový doktor, tj. od těch lehčích případů a až postupně budete dostávat i ty těžší. Právě na různé úrazy, zlomeniny a nemoci zde bude kladen největší důraz a vy, jakožto doktor, se budete zabývat hlavně tím, jak pacienta správně vyléčit. Časem vás dokonce čekají i těžší operace. To hlavní, oč tu jde, je ale vaše kariéra. Určitě byste nechtěli zůstat řadovým doktorem do smrti, a tak budete svádět tvrdé souboje s kolegy a prát se o každičký dolar na výplatní pásce.

  

S kolegy se naopak budete moci i spřátelit, ba co více - s některými může přerůst kamarádství až v lásku; fantazii se meze nekladou, takže na vás určitě čeká i nějaká ta romantická zápletka. Příjemné je, že jednotlivé charaktery ve hře budou striktně odpovídat hercům, kteří v seriálu hráli. Ti se dokonce uvolili k tomu, že ER nadabují. Těšit se můžete na podzim, kdy se hra dostane na pulty obchodů.

Zdroj: PCGames.de, ToTheGame

Diskuze (3) Další článek: Dubnové Doupě ve znamení Brothers in Arms a Gran Turismo 4

Témata článku: