Enemy Territory: Quake Wars hlásí zpoždění

Activision kromě své nedávné výroční zprávy ohlásil také nepříjemné pozdržení očekávané střílečky Enemy Territory: Quake Wars. Ta měla původně vyjít již na podzim minulého roku, následně se spekulovalo o únorovém vydání, nicméně nyní už je vše jasné - titul byl odsunut na druhé čtvrtletí ltošního roku, což znamená, že dříve než v dubnu se titulu rozhodně nedočkáme.

  

Autoři úspěšné série Quake tak získají mnohem více času pro vytvoření nového rozměru hry, v již zaběhnutých kolejích série. Hra bude podpořena úchvatným Doom 3 enginem, což je výsledkem dlouhodobé spolupráce Splash Damage s ID Software. Hráč by měl být, dle slov tvůrců, plně spokojen. Dočká se silného příběhu ze světa Quake, vyvážené akce, zajímavých úkolů a především nevídané akční show.

  

Na výstavě E3 vzbudilo ohlášení Enemy Terrirory značný rozruch. Jen málokdo čekal, že od spekulací dojde k realizaci takového projektu. Je třeba říci, že ačkoliv se vše odehrává ve vesmíru z her Quake, dějová linie titulu nenavazuje na zatím poslední díl série. Právě naopak; hráč se ocitne v době před velkým konfliktem mezi GDF a Stroggy, jenž je náplní Quake II. Vše se odehrává v roce 2060. Rasa ničitelů světů a všech vesmírných kultur – Stroggové – zaútočila na Zemi a během několika dnů vyplenila a téměř zničila většinu velkých měst naší rodné planety. Proto doufejme, že toto bylo již poslední odložení a titulu se dočkáme co nejdříve.

Související informace (Enemy Territory: Quake Wars):
Platforma:
PC
Žánr: MMOFPS
Výrobce: Splash Damage
Vydavatel: Activision
Distributor: CD Projekt
Homepage:
www.enemyterritory.com
Datum vydání: Q2 2007

Zdroj: BluesNews

Diskuze (1) Další článek: Virtua Fighter 5 má evropskou homepage

Témata článku: , , , , , , , , ,