PC | RPG

Enterprise je zpátky

Vesmírnou loď Enterprise zná téměř každý. Aby také ne, vždyť ve své době byl Star Trek na dlouhou dobu hitem číslo jedna. Nicméně všechno, tedy i sláva, je pomíjivé, takže postupem času vlna nadšení opadla. Tvůrci her se však nevzdávají tak snadno, nedávno byl oznámen titul Star Trek Online od Cryptic Studios, a tak vám přinášíme nejnovější informace o tomto zajímavém projektu.

Oproti původní verzi z roku 2005 si hru budou moci kromě PCčářů užít i majitelé konzolí, konkrétně X360 a PS3. Děj se odehrává v roce 2409, takže postavy známé z televizní obrazovky nepotkáte. To ale nemění nic na faktu, že vesmír je nepřátelské nehostinné místo, se kterým si není radno zahrávat. Jakožto mladý velitel lodi bádáte po tomto černém nekonečnu, hledáte nový život, civilizace, světy a samozřejmě také bojujete proti zlým nepřátelům snažícím se přinejmenším ovládnout vesmír. Vaše posádka bude zpočátku nepříliš zdatná, ale postupem času se bude díky nabitým zkušenostem zlepšovat, až se z nakonec může stát elitní a neohrožená jednotka.

Prozatím byly oznámeny dvě rasy, za které je možné hrát. Povstanete v řadách lidí nebo se přidáte na stranu Klingonské říše? Výběr ponecháme na vás, každopádně se připravte na lákavě vypadající vesmírné souboje plné grafických efektů, které jsou součástí vydařeného vizuálního kabátku hry. Sem tam dojde i na souboje uvnitř lodě, to napříkladkdyž narazíte na zrádce ve vlastních řadách. Fanouškům televizní předlohy jistě uděláme radost informací, že se ve hře podívají i do Starých známých míst jako je Qo'noS nebo Vulkán. Tvůrci prozatím neoznámili konečné datum vydání, ale dle jejich slov by to mělo být brzy.

Star Trek Online - trailer

Upoutávka na sci-fi MMORPG Star Trek Online
velikost: 42 MB

50000.jpg50001.jpg
50002.jpg50003.jpg
50004.jpg50005.jpg
50006.jpg50007.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Cryptic Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 5. února 2010
Váš názor Další článek: Lístky na BlizzCon 2008 v prodeji

Témata článku: , , , , ,