Epic nás sám odrazuje od předobjednávek, tvrdí hráči

Epic Games Store je trnem v oku mnoha lidí i Steamu. Někteří hráči ho tak bojkotují a odmítají předobjednávat hry, protože nevědí, jestli vyjdou na jejich oblíbené platformě.

Od loňského konce roku se herní trh změnil tak, jak by ještě před pár lety čekal asi málokdo. Na písečku velkých herních obchodů se totiž objevil zcela nový hráč a přilil do ohně tolik oleje, že se USA pomalu začaly zamýšlet, jestli nepotřebuje zavést demokracii.

Někteří hráči se na Redditu začali shodovat v tom, že od doby, co se Epic Games Store vrhl do rybníčku, který do té doby v podstatě výhradně okupoval Steam, zanevřeli na předobjednávky, protože nechtějí kupovat zajíce v pytli.

"Dřive jsem hltal brzká oznámení her, předobjednával je, dostal bonusy, přístup do uzavřené bety a další výhody. Samozřejmě jsem s tím ale přestal. Věděl jsem, že bych si měl počkat na recenze a nepodporovat vydavatele, kteří na to spoléhali a jejich produkt byl mnohdy jen jednou velkou lží. Někdy jsem ale prostě chtěl za každou cenu podpořit jedno ze svých oblíbených studií nezávisle na výsledku. Potom ale přišel Epic Games Store a začal si uzurpovat hry, které už byly inzerované na Steamu. Takže dokud není zaručené, na jakém launcheru hra poběží, nepředobjednávám hry,"  napsal jeden z diskutérů, se kterým se mnoho dalších shodovalo.

Odradil i vás Epic Games Store od předobjednávání her, nebo na platformu nehledíte a jde vám čistě o herní zážitek?

Diskuze (17) Další článek: WRC 8: stíhací jízda | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,