Etherlords demo

Zatím pouze ruská verze, ale anglická by měla následovat během několika málo dní.
Ruská společnost Nival Interactive uveřejnila demoverzi své dlouho očekávané 3D tahové strategie jménem Etherlords, inspirované částečně systémem Magic the Gathering. Demo je celé v ruštině a váží úctyhodných 96 MB, stahovat můžete zde. Anglická verze dema by se měla objevit v nejbližších dnech.

"V jistém smyslu bude hra velice podobná známé a oblíbené sérii strategií Heroes of Might & Magic. Vaši hrdinové budou moct cestovat po rozlehlých mapách a nacházet různé artefakty a budovy. V těchto budovách se pak mohou nacházet nejrůznější užitečnosti, jako třeba suroviny. Naproti tomu artefakty umožní vašemu šťastnému nálezci-Hrdinovi využívat kouzla, jež jsou v nich ukryta - ať již jednou či vícekrát. A tato kouzla mohou být jak zcela unikátní (nezná je ani jedna z ras), tak naprosto běžná. Jedním z nejcennějších kouzel je tzv. globální kouzlo. Pomocí nich je možné ovlivnit jak své, tak cizí hrdiny a dokonce i přímo ve hře vyvolávat nejrůznější události. Díky dobíjení dalších území se může časem stát, že narazíte na cizí rasu. Jednou to bude rasa přátelská, s níž budete snadno žít v míru, jindy zase nepřátelská, s níž budete muset bojovat v kruté válce." …více z našeho preview.

Etherlords Etherlords

Nejnovější anglický článek o Etherlords najdete zde (jedná se o deník vývojáře, tentokrát je řeč o kouzlech). V nejbližších dnech se Etherlords objeví na pultech v sousedním Německu, o něco později v Americe a nakonec snad i u nás…

Váš názor Další článek: Arcturus – takovou grafiku jste ještě neviděli

Témata článku: