Eurojackpot rozdává Land Rovery, nejoblíbenější auto agentů i aristokracie

Reklama 14. září 2022
Zářijová úterní losování Eurojackpotu odmění celkem 20 sázejících novým Land Rover Defenderem.

Britská klasika je snem mnohých. Land Rover řídila královna Alžběta i James Bond, nejznámější agent v jejích službách. Eurojackpot doveze zbrusu nový Defender až k vám do garáže: hraje se o 20 luxusních vozů, každý v hodnotě 2,2 miliony korun.

Kromě jackpotu si každé úterý můžete v loterii Eurojackpot zahrát také o jeden z pěti Land Roverů. Vstupenkou do hry je plný tiket Eurojackpotu včetně Extra 6. A díky tomu, že se jedná o prémii pouze pro české sázející, jsou šance na výhru opravdu vysoké. Během čtyř losování rozdá Eurojackpot luxusní SUV v celkové hodnotě 44 milionů korun.

Land Rover je jednoznačně nejoblíbenější SUV nejen ostrovních celebrit a aristokracie.
Když před nějakou dobou dělal magazín Car Buzz seznam nejoblíbenějších aut mezi majetnými a urozenými, na seznamu nechyběly samozřejmě značky jako Ferrari, Porsche nebo Bentley. V kategorii SUV ale kralovaly právě vozy spolehlivé britské klasiky Land Rover.

Slavní řidiči Land Roveru

Miliardář Henri z televizních snů o pohádkové výhře v Eurojackpotu není jediným, kdo se baví jízdou v Defenderu. Za volantem Land Roveru okolí svého nevadského ranče brázdila femme fatale Marilyn Monroe a pro svou oblíbenou značku také nafotila sérii reklamních obrázků. Land Rover dlouhé dekády řídila i nedávno zesnulá hlava britského trůnu, královna Alžběta. Ačkoliv byl její vozový park vskutku pestrý, dávala si záležet, aby její luxusní vozy měly Británii pod kapotou. Na záběrech pořízených pro dokument BBC, který se vysílal u příležitosti oslav jejích 90. narozenin, se prohání s šátkem na hlavě v tmavozeleném vozu Land Rover Defender.

Další Brit, který podlehl kouzlu této automobilky, žije spíš na filmovém plátně. James Bond je nejspíš nejznámějším zaměstnancem tajné služby všech dob. Agent 007 zbožňuje luxus a nové technologie, proto se velmi rád a často vozí v Land Roverech. Značce ale podlehl představitel neohroženého hrdiny Daniel Craig. Mezi další hrdé majitele patří Angelina Jolie, George Clooney, Jennifer Aniston nebo David Beckham. Ti všichni si cení nejen jejich spolehlivost, ale i pohodlný a luxusní interiér.

Chcete podobnou výhru ulovit i vy a odjet domů v jednom z Defenderů? V tom případě si vsaďte plný tiket loterie Eurojackpot včetně Extra 6 na úterní losování.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Další článek: To nejlepší ze zářijového State of Play. Tekken 8, God of War Ragnarök, hry pro PS VR2 a další

Témata článku: