Evropská premiéra PSP u ATComputers

Společnost ATComputers nám poskytla tiskovou zprávu ohledně uvedení handheldu PSP na český trh:

Na 1.9.2005 je stanoveno oficiální datum uvedení nové multimediální stanice od SONY – PSP, tedy PlayStation Portable. Ve stejný den, jako všude jinde v Evropě bude také v nabídce ATComputers a vy, naši zákazníci si ji již nyní můžete předobjednat a zajistit si, že také vy, budete moci na den přesně tuto konzoli nabídnout vašim, tedy koncovým zákazníkům.

Předobjednávky již nyní přijímají všichni naši obchodníci na centrále i všech pobočkách.

Srdcem PSP jsou dva procesory MIPS R4000 s maximální frekvencí 333 MHz (jeden coby CPU core a druhý v roli Media engine). Hlavní paměť eDRAM má velikost 8 MB, samotná videopaměť pak další 2 MB. Výkon celé grafické jednotky je na poměry handheldu skutečně impozantní – fill rate dosahuje hodnot 664 milionů pixelů za sekundu, respektive 33 milionů polygonů za sekundu. Displej PSP má formát 16:9, úhlopříčku 4.3“, rozlišení 470x272 bodů a dokáže zobrazit 16.7 milionu barev.

PSP – PLAYSTATION PORTABLE
PSP Handheld nové generace. Přenosná herní a multimediální konzole s LCD displayem o velikosti 10x7cm umí přehrávat hry, mp3, videofilmy a prohlížet fotografie. Zabudované WIFI, USB. Součástí balení je PSP, obal na PSP, sluchátka, dálkové ovládaní sluchátek, 32MB MEMORY STICK DUO, baterie a nabíječka.
Cena 7.890 Kč s DPH
Prodej od 1.9.2005
Evropská Verze

Startovní Software pro PSP

V průběhu několika málo týdnů se na PSP objeví cca 25-30 novinkových titulů jako SIMS 2, Gran Turismo, či Harry Potter, ovšem hned pro první den evropské premiéry jsme pro vás a vaše zákazníky připravili 8 startovních titulů. A nejedná se o žádné béčkové tituly, ale o plnohodnotné hry, které spousta z vás zná už z PlayStation 2.

  • Ridge Racer
  • Fired Up
  • WipEout Pure
  • Everybody´s Golf
  • Formula 1
  • World Tour Soccer
  • Medieviul Ressurection
  • Ape Academy

  

Doupě komentuje: Jak jistě víte z našich zpráv, před oficiálním termínem by nemělo být možno handheld u nás sehnat. Pokud tedy doufáte, že jej získáte v první vlně, bude nejspíše lepší si jej zarezervovat. Jestli se však bez něj obejdete, není jediný důvod plašit se do rychlé koupě.

Zdroj: TZ

Diskuze (6) Další článek: Inlogic představil Felix The Devil

Témata článku: , ,