Exkluzivní horor Alone pro Oculus Rift vám řádně zježí chlupy

Indie vývojářské studio Greenwood Games včera odhalilo svým způsobem unikátní hororový projekt Alone, který se vyvíjí exkluzivně pro VR brýle Oculus Rift.

Úkol tvůrců je prostý – využít brýle virtuální reality naplno a vytvořit tak zážitek, ve kterém bude horor vytékat do vašeho obýváku. Oculus Rift jsou ostatně poslední dobou hojně využívaným příslušenstvím, které každým dnem dokazuje své místo v herním průmyslu, exkluzivní projekt by měl jeho vlastnosti jen umocnit.

Na začátku hry se hráči najdou na gauči před televizní obrazovkou, v ruce třímajíc novou hororovou hru „The Witching Hour“. Jak hráč začíná hrát hru ve hře (DiCaprio pozdravuje), začne si všímat, že herní svět prosakuje do toho reálného. Respektive do vysoce realistického virtuálního světa, co máte omotán kolem hlavy,“ píšou tvůrci.

Alone bude vydávám epizodicky a po kouskách, což není špatným nápadem. Zahraniční sajty, které měly možnost si počin vyzkoušet, zatím prskají blahem a mluví o nové herní éře. Spokojeni jsou i hráči, ostatně se můžete podívat na pár ukázek ječících chudáků níže.

Pokud vás projekt zaujal, upalujte na Kickstarter a podpořte jej

Váš názor Další článek: Rockstar New England pracuje na pokračování oblíbené značky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,