eXtra Klasika se rozrůstá

Sérii eXtra Klasika rozšíří Rome Total War Anthology a Gothic I -II (XK GOLD), Lost Planet, Suffering Compilation, Supreme Commander, Zoufalé manželky, Titan Quest a Toca Race Driver 3 (XK HIT) a Titan Quest - Immortal Throne (XK DATADISK).

Série eXtra Klasika, jejíž mediální partner je i náš magazín, se právě rozšiřuje o nové hry. K sedmnácti stávajícím titulům přibylo devět nových, které jsou také rozděleny do třech podsérií XK GOLD, XK HIT a XK DATADISK.

V podsérii XK GOLD přibyly dvě hry, které byly již dříve uvedeny v Platinové edici. Jedná se o hry Rome Total War Anthology a Saga Gothic I – II (dříve uvedena bez prvního dílu). Hry budou v prodeji za 269,-Kč. Na slovenském trhu za 10,99 €/ 331 SK.

  

Podsérie eXtra Klasika HIT se rozrostla o 6 nových titulů. Jsou to akce Lost Planet, survival horory Suffering Compilation, strategie Supreme Commander, Zoufalé manželky a dokonce také pecky jako akční RPG Titan Quest a závodní simulace Toca Race Driver 3. Každá z nich je v prodeji v ČR za 199 Kč, v SR za 7,99€/ 240,60 Sk.

Mezi datadisky se nově objeví rozšíření Titan Quest - Immortal Throne. Podsérie XK DATADISK se prodává v ČR za cenu 149 Kč, v SR za 5,99€/ 180,40 SK.

  

Kompletní přehled her vydaných v jednotlivých podsériích najdete na www.cdprojekt.cz/xk. Pokud vás zajímá některý z dříve vydaných titulů, můžete si o něm přečíst v některém z našich podrobných článků.

Váš názor Další článek: Galerie: Killzone 2

Témata článku: , ,