Fable: The Lost Chapters - z Xboxu hurá na PC!

O tom, že by se akční RPG Fable: The Lost Chapters, určené původně pouze pro konzole Xbox, mohlo objevit i na obrazovkách počítačů, se šuškalo již nějaký ten pátek. Nyní jsou ale tyto spekulace oficiálně potvrzeny; Fable skutečně vyjde i v upravené PC verzi, která oproti té původní nabídne mnoho novinek.

    

Vývoje se opět ujala firma Lionhead Studios (Black & White), což je již samo o sobě zárukou jistého standardu. Po obsahové stránce by se také nic nemělo měnit; hlavní devizou hry tak bude naprostá volnost. Hráč si nazačátku vytvoří svou postavu, nadefinuje jí charakter a vydá se na strastiplnou cestu napříč osudu. Další vývoj příběhu by rovněž měl být dílem náhody, nebo spíše toho, jak jste se zachovali v předchozích fázích hry. Vše do sebe doufejme bude zapadat tak přesně, jak tomu bylo v povedené Xboxové verzi. 

  

A jak vypadají ona vylepšení? Předně se jedná o nové questy, které by měly být zárukou toho, že si PC verzi zahrají i ti, co již měli to štěstí okusit původní Fable. Dočkáme se ale i zcela nových lokací, kouzel a samozřejmě i nových druhů nepřátel. To je prozatím vše, co víme. Autoři nadále zůstávají tajemní, což je vcelku logické - nechtějí hned ukázat všechny trumfy, které mají ukryty v rukávu.

 

Zdroj: Gamershell

 

Váš názor Další článek: Pariah - nové screenshoty

Témata článku: , , , , , , , , , ,