Fallout 76: na výletě po Západní Virginii (galerie)

Fallout 76 to není jen kupa negativ. Ale také zajímavé putování a objevování.

Fallout 76 jistě patří k těm nejdiskutovanějším hrám letošního roku. Je to právě zatím poslední výtvor studia Bethesdy, který aspiruje na nejpropíranější titul s tou největší pozorností vůbec. Bohužel, pouze v negativním smyslu.

Nejnovější Fallout zklamal na plné čáře, a to ve všech ohledech. Tak předně je problémový již samotný koncept online hraní, který je pro většinu hráčů neakceptovatelný z důvodu rapidního vychýlení od nastoleného směru série. Na to se váže absolutně nezvládnuté pojetí celkové látky, špatná hratelnost, otřesný technický stav a nuda kam se podíváš.

K tomu všemu musíme přičíst ještě řadu dalších aférek spojených s refundací či případ oné prokleté tašky. Zapomínat nesmíme ani na následná, ne zrovna šťastná vyjádření, a máme tu aspiranta na průseráře roku. Ano, rok 2018 se do análů studia zapíše černým písmem. Ovšem, všechno zlé je k něčemu dobré, a proto věřme, že ještě není všem dnům konec.

Ať už je Fallout 76 sebeproblémovější, jedno mu upřít nelze. Disponuje tradičně výborně zpracovaným post-apokalyptickým prostředím, které nabízí spoustu děsivě krásných výjevů. Odpusťme na chvíli vývojářům řadu přešlapů a vydejme se bez předsudků na pouť po Západní Virginii.

Váš názor Další článek: Kdo je vlastně V z DMC 5? V novém traileru chce probodnout Danteho

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,