Fanoušci Diabla prokoukli obsah datadisku Reaper of Souls

Ačkoliv se první datadisk pro Diablo III dočkal oficiálního oznámení teprve před několika týdny, již nyní se fanouškům podařilo poodkrýt hordu informací, které pochází z testovací alfa verze hry.

Příznivce Diabla asi nový datadisk nenechal spát a nemohli se dočkat vypuštění více informací na BlizzConu, který se koná v listopadu, a tak se rozhodli vzít vše na vlastní pěst a vyšťourat všechny dostupné informace z webu Diablofans.com. Mimo jiné si mohli vyzkoušet i ničím neořezaný data mining.

Samozřejmě zde nebudeme vypisovat nášup všech informací, ale vybereme pouze ty nejzásadnější, které by se v datadisku měly objevit. Jednou takovou novotou by se měl stát online žebříček, kde budete moci porovnávat svůj um s ostatními hráči a to po dobu standartních sezón. Další novinka patří taktéž do online sekce a tou je možnost tvorby klanů a gild. Přesné řešení této novinky zatím nevíme, ale již nyní se spekuluje, že se bude funkcemi podobat jiné hře od Blizzardu- StarCraft II.

d3-reaper-of-souls-announced.jpg Diablo-3-Reaper-of-Souls-082113-10.jpg Diablo-3-Reaper-of-Souls-082113-12.jpg

Pro kampaň má datadisk připraven nový mód s názvem Adventure, který by měl obsahovat Devil´s Hand nebo Bounties. Nezapomnělo se ani na pořádné pařany a pro ně má rozšíření připraveno sérii Nephalm Trials, ve které se účastníte několika výzev s pořádnými odměnami. Mezi poslední výraznější novoty patří chlapík Gheed, který je spoután s Diablem II. Do pokročování nyní zasáhne taktéž, ale již pouze jako předmět s názvem Gheed´s Machine.

diablo-iii-reaper-of-souls-76528-3897668.jpg

Blizzard tak chystá na příští rok opravdu velký datadisk, který nasytí dychtící fanoušky této hry. Mimo výrazných novinek se dočkáme i spousty nových úkolů, bossů, monster a všemožných postav a studio slíbilo, že se to nebude týkat jen pátého aktu. Na závěr bych chtěl podotknout, že se jedná o nepotvrzené informace a je také možné, že Blizzard ještě všelijak datadisk poupraví, takže je potřeba tyto informace brát s rezervou.

Váš názor Další článek: SW: The Old Republic slaví brzké přidání nového PvP obsahu trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,