PC | X360 | PS3 | RPG | Konzole

Fantasy RPG Bound by Flame se dostane i na PS4

Nejnovější RPG počin Bound by Flame se nakonec mimo PC a současné generace konzolí objeví i na Playstationu 4. Venku jsou nové obrázky a infromace.

Na německé videoherní akci Gamescom studio Spiders představilo nadějně vypadající RPG hru Bound by Flame, která byla oznámena pro platformy PC, Xbox 360 a Playstation 3. Dnes vývojáři oficiálně přidali další konzoli, kterou je Playstation 4. K této příležitosti představili i doposud nevídané obrázky, kde úřaduje jedna z hratelných postav a několik z mnoha nebezpečných tvorů, jež budou tvořit impozantní bestiář. Ten má být doslova nabitý nespočtem různorodých nepřátel.

1377792554-new-bound-by-flame-04.jpg

Bound by Flame vám umožní hrát za žoldáka, posedlého démonickým plamenem. Jako oběť tohoto vlivu se budeme moci rozhodnout, zda využijeme všechny síly svého hostitele, nebo si ponecháme alespoň špetku lidskosti. Zabíjením nepřátel získáte více démonické energie, která se projeví přeměnou hlavního hrdiny.

V závislosti na vašich morálních rozhodnutích během úkolů se bude měnit okolní svět a měnit různorodé scénáře. Díky tomu chtějí tvůrci zaručit bohatou znovuhratelnost. Bitvy sází především na dynamiku a působivý akční styl, kde půjdou vylepšovat základy boje, démonický oheň a schopnosti vraha. Hlubší specializace pak půjdou vylepšit ve třech dovednostních stromech.

1377792557-new-bound-by-flame-07.jpg 1377792562-new-bound-by-flame-05.jpg 1377792562-new-bound-by-flame-06.jpg

Hra umožní přizpůsobit postavu přesně podle představ každého z nás, vybrat si můžeme pohlaví, rysy obličeje apod. Bound by Flame zahrnuje také crafting systém, který umožní hráči vytvářet a zlepšovat výbavu včetně brnění a zbraní. Během putovaní narazíte na další společníky a v závislosti na rozhodnutích jednotlivce se budou rozvíjet vztahy mezi nimi, jako například přátelství či rivalita. Více bychom se měli dozvědět v nadcházející době.

1377792561-bound-by-flame-artwork.jpg

Váš názor Další článek: Podívejte se na multiplayer z Ryse: Son of Rome v akci

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,