Farming Simulator 14 je konečně k mání i na mobilech

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 88

Diskuze k článku

25. 07. 2023 11:19

Ahoj všichni,

musím říct, že mám smíšené emoce ohledně nového Farming Simulatoru 14 na mobilních zařízeních. Jsem dlouholetý fanoušek tohoto herního žánru a na PC jsem strávil spoustu hodin kultivací polí, sklízením plodin a rozšiřováním svých farem. Takže když jsem se dozvěděl, že hra konečně dorazila na iOS a Android, byl jsem nadšený.

Avšak musím přiznat, že mám obavy ohledně ořezané verze hry pro dotykové obrazovky. Chápu, že to je nutné kvůli ovládání, ale zároveň doufám, že základní herní zážitek neztratil na své autentičnosti. Navíc, pokud jsem správně pochopil, plánují přizpůsobit hru i pro platformy jako Windows Phone 8, Amazon Kindle, PS Vita a Nintendo 3DS, což zní jako velmi ambiciózní úkol.

Nicméně, rád bych dál věřil autorovi, Michalu Maliarovovi, že se věnovali dostatečně času a úsilí, aby nám přinesli nejrealističtější zážitek na mobilních zařízeních. Zajímalo by mě, jak se hra nakonec bude ovládat, a jestli bude stejně návyková jako její PC verze.

Jo, jo...Skutečně najít stojící mobilní vývojáře, kteří by vytvořili mobilní verzi hry, může být obtížný úkol. Našel jsem na internetu článek, kde jsou podrobně popsány všechny fáze a rysy, jsem tak překvapen tím vším! Čtěte zde: https://andersenlab.de/blueprint/how-to-hire-mob...

Celkově jsem tedy očekávající, ale také trochu opatrný. Hodlám si Farming Simulator 14 rozhodně vyzkoušet a doufám, že mě nezklame.

 |   |  Odpovědět
Tomas  |  01. 01. 2024 21:25

Neví někdo kódy na neomezené peníze?Nahrál jsem synovi do tabletu na vyblbnuti,a rád bych mu pořídil více strojů

 |   |  Odpovědět
Lukas  |  08. 02. 2020 20:32

Dobrý den chtěl bych se zeptat hraju farming 14 na mobilu kde by se dali stáhnout nějaké módy? A jak mám naplnit secí stroj?

 |   |  Odpovědět
Vlastimil  |  03. 03. 2020 14:08

Ahoj Všem, nevím jestli sem někdo ještě chodí, ale asi měsíc hraji tento starší farming 14 se synovcem na tabletu iOS. Rád přispěji na co jsem přišel a zároveň uvítám i vaše rady a postřehy.
Na začátku jsme se plácaly, nevěděli co a jak. Dnes mám necelých 20 mega, kredit jsem nikdy nekupoval, jen odemkl za peníze postupně všechny položky pod zámkem. Musím říct že je to pěkná zábava pěstovat plodiny a krmit kravky :) Mám v současnosti 11 strojů: pět těch nejlepších traktorů, dva červené kombajny, kamion na odvoz plodin do výkupu, velkou sekačku na trávu, pickupa na odvoz mléka a plnění misí, je rychlý, a “labuť” na sekání kukuřičných plev, tu moc nepoužívám. Mám pět polí a dvě louky a musím říct že je to tak akorát. Asi by se dalo stihnout o trochu více, je to opravdu na organizaci práce, ale to by už potom byla asi otročina :)
Na polích lze pěstovat tři plodiny, řepka, kukuřice a pšenice. Pokud se pole pohnojí, je výnos přesně o 50% vyšší. Několikrát jsem to zkoušel a zapisoval. Řepky na poli vyroste o trochu víc nežli ostatních plod. Výnos kukuřice a pšenice je stejný. Příklad, na základním poli, pokud mám kombajn o objemu násypky 10 kubíků, tak nehnojené pole při kukuřici nebo pšenici má výnos 48% a hnojené vždy 72%. U řepky je výnos asi o kubík větší. Zkoušel jsem všechny hnojiva, jak kupované, tak močůvku, tak hnůj. Výnosy byly vždy stejné. Takže asi myslím že je jedno čím se hnojí. Kupované hnojivo se musí platit, natankovat lze na farmě. Močůvku získáme odvozem trávy nebo kukuřičných plev do bioplynky. Tím dostáváme okamžitě močůvku, která je hned vedle a natankovat si jí můžeme do zakoupené cisterny na hnojení a hnojit tak pole. Já používám močůvku nejčastěji, ze dvou travnatých louk je jí dostatek, ostatní jen pro zábavu. Hnůj vznikne když se po sklizni pšenice sesbírá sláma do balíků a vyklopí se do kravína. Tím se produkuje hnůj, který je v ohrádce za kravínem. Lze ho natankovat do koupeného rozmetacího vozu a pohnojit pole.
Mléko se produkuje, pokud se dá kravám do kravína tráva v balíkách nebo sesbíraná sběracím vozem. Tím se objeví z boku kravína cisterna na mléko, po zapřažení je vidět kolik procent obsahuje. Mléko se střádá, takže pokud neodveze hned protože je třeba špatná cena, mléko se neztrácí. Později po odvozu plné cisterny a vrácení na místo se zbylé mléko dočerpá do cisterny. Při mých dvou loukách , mám pořád dostatek balíků trávy v kravíně a dokrmuju sesbíranou trávou, když se mi nevejde do koje v bioplynce. Takto dělám z jedné louky balíky až po druhém nebo třetím sečení. Jinak trávu většinou jen posekám a sesbírám do vozu a hned do bioplynky. Je to slušný přivýdělek, z jedné louky mám plný ten větší sběrací vagon a hned je cca 50tis. kreditu připsaných. Tráva v bioplynce, pokud se naplní koje na 100%, se přikryje plachtou a probíhá kvašení asi 3/4 hodiny. Po tuto dobu nelze přidávat. Ještě k sekání trávy, zkoušel jsem obraceč na trávu i řádkovač, ale nepoužívám. Řádkovač je dobrý pokud chcete sbírat manuálně, nahrabe trávu pěkně do řádků, já používám automat, takže traktor se sběracím vozem vyluxuje celou louku. K obraceči, vlastně nevím jestli má smysl obracet trávu aby bylo seno. Tráva jde ihned po sečení sesbírat buď balíkovačem nebo sběracím vozem. Pokud máte jiné zkušenosti, uvítám je. Jinak, louka s trávou se neobdělává, tráva roste sama, neseje se. A s větším výnosem trávy zatím také nevím, zkoušel jsem hnojit ale připadalo mi to stejné, nebo v malých odchylkách. Z každé louky zkrátka sesbírám jeden sběrací vůz s odchylkou pár procent. Pokud máte radu jak zvýšit výnos písněte. Jinak jsem ale např. zkusil trávu posekat a nechat znovu dorůst, pak posekat znovu a až pak sesbírat. Je to dvojnásobek, tráva tam zůstává. Hodí se to když je plná bioplynka a nechcete mít trávu ve sběracím voze. Zkoušel jsem to i nechat dorůst třikrát a posekat a až potom sesbírat. Byly tam přesně tři sběrací vozy :) A malý tip jak rychle nadělat balíky trávy, zapřáhnout místo traktoru pickupa, jezdí s tím rychlostí padesát v automatu, je to rychlík :)
Ještě k polím, nevím jestli hnojení má být po zasetí nebo před, Já používám pořadí kultivátor, sečku a nakonec hnojení. Tyto stroje mám trvale zapřažené za traktory a objíždí dokola za sebou všech pět polí. Kultivátor mám ten nejširší, sečku mám prostřední protože ta nejširší se všude sekala, cisternu na močůvku mám největší, ale seká se mi pravidelně na 2-3 polích. Ta mala se seká méně, ale zase potřeba často doplňovat a jezdit do bioplynky. Pozor na to když dojde močůvka v cisterně a jezdíte automatem, hnojení probíhá totiž dál, ale začne mizet kredit dost rychlým tempem, takže není problém přijít o mnoho tisíc při nesledování hnojení a kontrole a doplňování do cisterny :)
Semena do sečky se doplňují na farmě, ale když dojdou, není úbytek v automatu takový. Sám jsem takto na začátku oséval a nedoplňoval a i tak jsem se dostal k mega, jen později :) Máte někdo zkušenost s pluhem a hlubokou orbou? Já to zkoušel chvíli a přestal, nevím jestli má smysl. Ještě ke sklizni, pokud se nechá déle pole zralé a nesklidí tak uschne, plodiny zešednou. Lze pak přejet kultivátorem a zasít znovu, dle mé zkušenosti se pak nemusí už hnojit.
K fázi růstu plodin, každá má tři stupně, zazelenání, dozrávání a pak dozrátí, zežloutnou a dají se sklízet.
Na prodej plodin, mám připravený kamion před silama, v nich obvykle cca několik stovek kubíků, snažím se čekat na dobré ceny, ale později ve hře mi připadá že tolik akce nechodí. Takže ceny za plodiny 2 až 2,3 tis. jsou dobré, takže nasypu a odvezu. Do výkupen jezdím zkratkama, některé jsou o chlup dál jiné blíž, po silnici mě přestalo bavit jezdit už dávno :) Akční ceny bývají za plodiny cca 3,5 tis. i výš, nebo za mléko jsem jednou zaznamenal přes 6tis. Jinak mléko je super za 4,6tis, to většinou odvezu. Krátké mise které se objevují v podobě zprávy, většinou obsahují dojet na místo v určitém čase, okolo dvou minut, já jezdím pickupem, a získání 20 tis. kreditu za splnění. Je to přilepšení :)
Na závěr, to jsem se rozepsal :) Když sklidím dokola těch pět polí a zaseju, posekám mezi tím dvě louky, připisuje to cca ke 200 tis. kreditu. Takže dále hra jen dokola a dokola. Každopádně díky vývojářům, krásná zábava. Přemýšlím nad další verzí.
Mějte se.

 |   |  Odpovědět
Šasi Pavel  |  08. 08. 2019 10:12

Jak se mám rozjet s traktorem vubec to nejde

 |   |  Odpovědět
peter  |  13. 10. 2019 14:39

lehce ooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo noooooo oooo

 |   |  Odpovědět
Karel  |  01. 12. 2018 11:41

Jak koupyt kredit kdyz nemam kartu

 |   |  Odpovědět
Jiří Souček  |  04. 09. 2018 23:02

Ahoj všem,FS 14 jsem začal hrát před dvěma dny,byl bych vděčný za každou radu. Nemůžu přijít na to,jak posekat trávu,všechno potřebné jsem koupil,ale pořád to nejde. Jak koupím pole s trávou? Dík za odpověď.

 |   |  Odpovědět
Dejv  |  12. 02. 2018 12:43

Ahoj,Poradí mi někdo jak odmknu zbylé stroje mam nahráno přes 6mega a když chci koupit něco zamčeneho tak to chce zaplatit24kč cca dá se to nějak obejít?Kde se na to stáhne apka na youtube rady jsou,ale ty apky nejdou stahnout.Předem děkuju

 |   |  Odpovědět
Dzindzo  |  29. 06. 2018 11:24

Tohleto musis zaplatit nrbo se na to vy****. S pozdravom. (dzindzo je debil).

 |   |  Odpovědět
Dejv  |  11. 02. 2018 15:45

Ahoj,Poradí mi někdo jak odmknu zbylé stroje mam nahráno přes 6mega a když chci koupit něco zamčeneho tak to chce zaplatit24kč cca dá se to nějak obejít?Kde se na to stáhne apka na youtube rady jsou,ale ty apky nejdou stahnout.Předem děkuju

 |   |  Odpovědět
lukomil99  |  08. 12. 2017 19:28

nevím jak koupit cisternu na mléko poradíte mi prosím


P.S. nepochopil jsem ty odpovědi pod tím

 |   |  Odpovědět
Zdenek  |  30. 01. 2018 23:13

Ahoj, cisternu na mleko nekoupis....Koupis pole s travou(roste sama), posekas, otocis (ja ji neradkuju je to zbytecny) , nabalikujes, a baliky das do kravina. Automaticky se ti objevy cisterna......Do kravina muzes dat i baliky se senem(nabalikujes zbytky z obili) potom se produkuje hnuj.
Komodit na prodej je 6.....1. obili ; 2. kukurice ; 3. repka ; 4. plevy ; 5. trava ; 6 mleko........1,2,3 lze prodat vsude ....4+5 pouze v "plant" a 6 vsude krome "plant"..........Plevy ziskas kdyz koupis BigX 1100 kterym zkosis kukurici, ale pozor nema vlastni kapacitu, takze bud musis jet s navesem vedle nej nebo mu ho pripnes za sebe. Doporucuji ze zacatku BigX 1100 nekupovat. Kukurice samotna je cenejsi nez plevy z kterych mas jen pakatel a bioplyn, a na zacatku je stejne lepsi zamerit se na kravin.
Hnojit muzes 3 zpusoby: hnuj(kravin) ,bioplyn(Plant) , nebo specialni smesi ale ta stoji prachy........hnojit muzes pred zasetim nebo po zaseti je to jedno, rust se nezrychluje ale jsou vetsi vynosy. Napr. nehnojene pole ma vynos 99% navesu, hnojene cca 145%(dle velikosti pole).
Cena komodit se meni, nejlepsi je prodavat kdyz jsou ceny vysoko a jen na urcitem miste, nebo vse skladovat a cekat na nabidku 1,5nasobku.
Traktory maji nejakou taznou silu, tzn. ze s prvnim traktorem utahnes naves s rychlosti 35km/h ale kdyz napojis vetsi naves rychlost klesa, stejne je to s pluhem a vsim okolo, ale na to casem prijdes

 |   |  Odpovědět
Zvata  |  25. 05. 2019 18:33

Nevíte jak hrát multiplayer FS 14 na mobilu díky za odpověď

 |   |  Odpovědět
Michaela  |  12. 09. 2017 19:21

Ahoj prosím vás poraďte mi někdo jak mám prodat mléko . Mám cisternu i mléko vše ale nevím kde se prodat. Na jaké je to značce v mapě nebo vlastně jak .... Prosím ..

 |   |  Odpovědět
Michaela  |  12. 09. 2017 19:21

Ahoj prosím vás poraďte mi někdo jak mám prodat mléko . Mám cisternu i mléko vše ale nevím kde se prodat. Na jaké je to značce v mapě nebo vlastně jak .... Prosím ..

 |   |  Odpovědět
honza  |  18. 04. 2017 09:54

Hra funguje dobre akorat nevim jak nastavit abych pokracoval tam kde sem skoncil a nemusel jsem zacinat porad od zacatku. Kdyz hru vypnu a pak zase zapnu tak sem zase na zacatku a ne tam kde jsem skoncil. Poradi nekdo s nastavenim.

 |   |  Odpovědět
Pepa  |  29. 03. 2017 19:06

Ahoj! Poradí mi nĕkdo, kde seberu hnůj? Díky!

 |   |  Odpovědět
lukomil99  |  10. 12. 2017 08:43

hnůj sebereš vozidlem na hnůj jménem URSUS N-270

 |   |  Odpovědět
Luboš  |  19. 02. 2017 15:49

Chcem sa spýtať ako sa vyrába mlieko?

 |   |  Odpovědět
Maroš  |  13. 03. 2017 13:20

ak daš do kravína trávu (zelenú) či už pozbieranu zberacím vozom alebo v balíkoch budeš mať Mlieko, a automaticky sa ti objavý cisterna na mielko.
- pokosenú travu môžeš zozbierať Zberacím vozom a odviesť dole na kompostisko, a budeš amť z toho aj tekutú hnojovku - močovku.
(pre trošku nešikovných - trava sa pokosí kosačkou, (občas sa da hneď zberať zberacím vozom), obracačkou poobraciaš trávu, tak ju môžeš baličkovacim strojom zbalikovat, a zberacím vozom (ale na balíky) pozberač baliky trávy či slamy)

ak dáš do kravína slamu (to pozbieraš po pokosení zrna) - nabaličkuješ to - pozbieraš zberacím vozom na balíky, dáš do kravina budeš mať z toho hnoj.

Na kombajn sa daju dať dve stoly (zariadenia na kosenie) - na kukuricu (také špicaté zuby) a na repku/zrno (s takým "mlynom" vpredu.

Zelené stoly na zelený kombajn, červené na červený - ale snáď nieste tak hlúpy
Na malý kombajn sa nadstavce nedajú vymienať.
Sejačkou sa dajú sadiť 3 produkty repka/zrno/kukurica (vyber sa volí stlačením obrázku ak je sejačka zapojená za traktor...)
Nákup polí je na mapke stalčením na dané pole (x alebo + ) a tam sa zobrazí cena za pole (hnedé polia su na siatie repka/kukurica/zrno -- zelené len na trávu).

Odblokvať stroje ktoré sa nedaju kupiť za herné peniaze ale len za CASH - ide odblokovať, dajte si do YouTube odblokovanie maschine - je to v ang. alebo po poľsky... ale zatiaľ som nenašiel vhodný program ak niekto vie ako pridajte to sem dííkkk

 |   |  Odpovědět
Maroš  |  13. 03. 2017 14:44

Odblokovanie strojov bez platenia - Cheat pre stroje a získanie herných penazí bez skutočného CASH.. pre hru Android: Farming simulator 2014
Funguje odskúšané...

https://www.youtube.com/watch...

Maroš

 |   |  Odpovědět
Dejv  |  11. 02. 2018 15:39

Boužel odkaz nejde...

 |   |  Odpovědět
Zadne 😀  |  15. 02. 2017 16:19

Poradte jak vubec sadit? Cin? Diky

 |   |  Odpovědět
Adam  |  11. 02. 2017 19:27

Prosím vás ako sa predávajú balíky mám pokosené pozbierané a ďalej neviem

 |   |  Odpovědět
Jirka  |  27. 10. 2016 07:22

Mám dotaz jak vypadá louka kde mohu sekat popřípadě kde mohu sehnat trávu. Díky.

 |   |  Odpovědět
k  |  15. 10. 2016 18:10

Ahoj nevíte jaký je kod při odemčení například kombajnu. 25 korun se mi za odemčení dávat nechtějí.
Díky za odpověď

 |   |  Odpovědět
Pavlina  |  01. 10. 2016 23:22

Ahoj, potrebuju poradit, nevim, co delam spatne,ale nemuzu sklidit ani kukurici ani repku. Koupila jsem na to kdejake kraviny, kde byl obrazek repky i kukurice a nic... umru

 |   |  Odpovědět
Panxyz  |  25. 11. 2016 15:38

Uz jsi na to prisla? Taky v tom plavu a na nic jsem neprisel, jak sklidit repku a kukurici, kombajn mam dle symbolu ok?

 |   |  Odpovědět
Mikr  |  21. 04. 2017 16:33

Ahoj, prosím radu jak sklízet řepku a co s ní?

 |   |  Odpovědět
Venda 78  |  29. 08. 2016 21:11

Čauves jak jde odblokovat ten červenej kombajn Case??? nebo jak se dá koupit na mobilu? Farming simulator 14

 |   |  Odpovědět
Banán  |  23. 08. 2016 18:33

Zdravim...kdo hraje Farming Simulator mobilní verzi přidejte se na facebooku do stránky - farming simulator mobile CZ/SK.....rady, tipy atd.

 |   |  Odpovědět
rk  |  09. 09. 2016 12:52

Však to neexistuje

 |   |  Odpovědět
Michal  |  14. 08. 2016 15:18

koukal jsem ze v ty hre neni v nabidce stroju sberaci stroj

 |   |  Odpovědět
Michal  |  14. 08. 2016 15:14

mam problem potrebuji si koupit nejaky pole ale nevim kde a jak se to kupuje.

 |   |  Odpovědět
michal  |  29. 08. 2016 16:25

vytahni si v levo mapu a klikni na pole s krizkem..

 |   |  Odpovědět
Jan  |  13. 08. 2016 22:01

Ako mám mat cisternu na mlieko

 |   |  Odpovědět
michal  |  29. 08. 2016 16:26

jak das prvni travu nebo baliky ususene travy do kravina tak se cisterna sama objevi vedle kravina

 |   |  Odpovědět
Andrej  |  04. 08. 2016 11:10

Mohol by mi niekto prosím
poradiť ako sa dá získať hnoj a slurry na FS 14 ?

 |   |  Odpovědět
Michal  |  14. 08. 2016 15:20

prosim te ty vis jak se daji nakupovat pole a louky v ty hre predem diky za radu

 |   |  Odpovědět
Jardys  |  25. 07. 2016 18:02

Zdar, nemůžu pořád přijít jak koupit semeno ať mužů pěstovat dík za odpověď

 |   |  Odpovědět
MichaI  |  29. 07. 2016 18:40

Hraju 14dni,uz mam 5 poli a dve louky..
par poznatku,pro nekoho jasnych: kdyz chci zasit,musim za cervenou budovu kde se doplnuje za kredit palivo,chem.postrik a semena k sazeni.. musim tam s secim strojem pro semeno nebo s postrikovacem pro postrik.. kdyz naplnim seci stroj tak prijedu k pohnojenemu a zoranemu poli a ve spodni liste zvolim co chci zasit.. kredit se ziska za prodej obili,kukurice,repky,mleka.. taky lze tyto suroviny za kredit vozit do bioplynky kde se ziska i mocuvka nebo co to je na hnojeni pole.. do bioplynky se da vozit i kukurice sklizena harvestrem za kterym se taha vlek.. ty nabidky k prodeji za 1,5 nasobku ceny jsou vzdy jen na urcity produkt na urcite misto napsany ve sprave.. k ziskani hnoje je potreba navazet baliky slamy primo sberacem baliku a na vyrobu mleka na to same misto vykladat travu,pak se objevi i cisterna na mleko,tu lze tahat tim pickupem.. jinak je vse pak o vlastni strategii a organizaci..

 |   |  Odpovědět
Proste JA  |  21. 07. 2016 10:21

Neviete niekto ako mám si pridať to pole a už tam mám aj to plusko ???pls poraďte

 |   |  Odpovědět
Dejv  |  22. 06. 2016 09:16

Nevíte nikdo jak se sparovat na multak s kamosem jsem to zkoušel ale jen se tam objevil a pak to napsalo že došel cas.

 |   |  Odpovědět
Kmoter  |  10. 07. 2016 21:21

Podarilo sa mi po dlchšej dobe rozlusiť čo je ta šiesta položka na predaj a sú to plevy len sa mi nepodarilo zistiť kde alebo ako ich ziskať. A minule som dostal jeden a pol nasobok kreditov a nemal som tam čo voziť

 |   |  Odpovědět
xcall  |  13. 06. 2016 14:21

Dobry. Den, reknete mi, kde mam koupit tu cisternu na mleko?? Dekuji ... nikde v shopu neni a sama se tam neobjevi

 |   |  Odpovědět
Dejv  |  22. 06. 2016 09:17

Když mají hodně balíků tak se tam objeví na tom místě ale musíš mít hodně balíků v kravine

 |   |  Odpovědět
Miki  |  09. 06. 2016 13:28

Prosím vás jak udělám balíky sena?? Trávu jsem pochopil ale seno ani za boha dik

 |   |  Odpovědět
Patrik  |  08. 07. 2015 12:38

Jak mužů koupit pole ve hře farming simulátor?

 |   |  Odpovědět
jas  |  11. 03. 2015 15:45

Je možné prodat 6 surovin. Obilí, kukuřici, řepku, trávu a mlíko, tu šestou jsem nerozluštil, nevíte někdo co je zač?

 |   |  Odpovědět
Adam  |  18. 02. 2015 14:31

Potřebuju poradit jak odvézt balíky slámy z pole do kravína.koupil sem ten stroj na dělání balíku (ten dražší s větší kapacitou )na poli mně udělá balíky které spadnou na zem a nevím čím je naložit a na co abych je dostal z pole pryč když do nich najedu traktorem pohnou se .Díky

 |   |  Odpovědět
bartazar11  |  21. 01. 2015 18:58

no je to dobry ale je kdyby bylo s kým hrát Multiplayer. jenom par uprav a do de to ready a nová stoje

 |   |  Odpovědět
Tomáš B.  |  29. 12. 2014 22:34

Ahoj, do kravína jsem odvez balíky, pořád ubývají, ale mléko nikde . Mám ještě něco udělat, nebo to trvá tak dlouho?

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:28

Kdyby měl někdo nějaký problém pište sem rád poradím ale za chvíli to máte v malíku a dáváte to s přehledem :) Jinak PS: někdy se vám v levém horním kraji objeví autosave nebo jaká si výzva ty plňte získáte tak 20 k kreditů nebo za odvoz obilí 1,5 násobek normálu v shopu ;)

 |   |  Odpovědět
Martin  |  20. 08. 2016 17:12

Mám problém s tím ,že jsem si koupil nový kombajn + nástavec.....nevím jak se tomu říká a ten nástavec je na takovým vozíku a ten nástavec ví nejde dát na kombajn.... předem děkuji za radu snad nevadí že odepisuji na 2 roky starý příspěvek

 |   |  Odpovědět
jerrysk1  |  29. 12. 2013 12:44

Prosím neví někdo jak poorat trávu. Nejde mi to - zasadil jsem trávu, sklidil a potom chtěl poorat a nějak mi to ničím nejde. Díky za radu

 |   |  Odpovědět
Gwini  |  31. 12. 2013 10:15

Tráva se neorá.... roste sama jako v reálu. Ve hře z louky pole udělat nejde !

 |   |  Odpovědět
jerrysk1  |  31. 12. 2013 15:28

Na pole jsem zasadil trávu (ne na louce) a pak ji posekal, sklidil do balíku a chtěl pole poorat. A tráva poorat nejde, jak z toho opět udělám pole na které můžu sázet i jiné plodiny nevím. Poradí mi někdo prosím. Díky

 |   |  Odpovědět
Gwini  |  02. 01. 2014 11:26

Podle mě tam jde na pole zasít jen obilí, kukuřice a řepka.... že by šla na pole zasít tráva to ani nevím, ale dlouho jsem nehrál, tak třeba proběhla nějaká aktualizace.

 |   |  Odpovědět
Martin  |  22. 04. 2014 18:56

No nwm, ale aj bych jsem si to koupil ty věci za kredity, ale jde mi to je přes karty "Zadáním své Debitní nebo Kreditní karty" je mi 14 tak nwm, ale fakt mě ti mrzí.
Jestli někdo víte jak na to jinak tak ppraďte prosím... :)

 |   |  Odpovědět
Martin  |  22. 04. 2014 18:56

No nwm, ale aj bych jsem si to koupil ty věci za kredity, ale jde mi to je přes karty "Zadáním své Debitní nebo Kreditní karty" je mi 14 tak nwm, ale fakt mě ti mrzí.
Jestli někdo víte jak na to jinak tak ppraďte prosím... :)

 |   |  Odpovědět
Martin  |  22. 04. 2014 18:57

No nwm, ale aj bych jsem si to koupil ty věci za kredity, ale jde mi to je přes karty "Zadáním své Debitní nebo Kreditní karty" je mi 14 tak nwm, ale fakt mě to mrzí.
Jestli někdo víte jak na to jinak tak poraďte prosím... :)

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:16

To Gwini : Na pole jde zasít jen obilí, kukuřice a řepka tráva roste jen na polích k tomu určených ( jsou na minimapě vyznačena zeleně ;) )

 |   |  Odpovědět
petr  |  28. 10. 2014 18:10

také sem zasel trávu na pole,přestala rust ted to nejde přesít z orat prostě nic

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:14

čus hele poorat trávu nejde ta roste automaticky ale pokud chceš urychlit její růst použij vozík z hnojem od krav jinak zde dělat nic s tím nejde ;)

 |   |  Odpovědět
Rikimaru  |  03. 12. 2013 22:03

Zetor je proste zetor.Hraju to i na počítači a vzít si ho sebou je super.Jenom nevím jak rozjet multi-player.Přes wifi u bluetooth se vidíme,no nějak se nemůžeme spojit.Ví někdo jak na to?

 |   |  Odpovědět
jenda  |  26. 11. 2013 12:56

Ahoj, nemůžu přijít nato jak exportovat mléko. Díky za rady

 |   |  Odpovědět
jenda  |  27. 11. 2013 21:56

Díky, už jsem to vychytal. Nevíte jestli se dá někde zpeněžit hnůj a balíky z obili?

 |   |  Odpovědět
Gwini  |  30. 11. 2013 00:21

Hnuj se da rozmetavat na pole a baliky se daji vozit asi jen do kravina..... Prodavat to urcite nepujde. Nikde v ceniku tyhle polozky nejsou....

Stve me dost ta nemoznost autopilota u balikovani a sbirani baliku. Nekoupil si nekdo nahodou ten samosberaci? Pokud to funguje automaticky tak za tu dvacku by to urcite stalo ;)

 |   |  Odpovědět
Petr N.  |  02. 12. 2013 16:39

Nazdárek, koupil jsem FS a začal to pařit. docela mě to chytlo a už mám 5 polností na sedbu. Můj dotaz zní, jak se dostanu k zamčeným traktorům a ostatním strojům bez microtarnsakcí, jde to nějak? 7 pětek jsem dal, ale tohle jsem netušil. Předem díky PN.

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:11

Ahoj jinak než odemčením za kačky je nedostaneš už mám asi mega (bez microtransakcí a ikdyž na to finančně mám tak je stejně musím koupit za reálný prašule ; )

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:13

čau sice nejde prodávat balíky ale jakmile jich máš v kravíně víc jak 32 tak se peněží sice za malý zlomek ale automaticky se prodají jj autopilot mě taky štve bohužel

 |   |  Odpovědět
aleš  |  12. 04. 2019 09:18

ve farmink simulátor mám 223 832

 |   |  Odpovědět
J.D.SKAlpel  |  21. 11. 2013 07:12

Tak bohužel musím konstatovat, že zatím je Farming Simulator 14 plný všelijakých chyb. Jedna z nejzávažnějších je, že pokud si odemknete za peníze stroje, nebo si koupíte nějaké kredity, tak po přeinstalování a pokusu o restore, se sice jakoby znovu odemčou stroje, bohužel ale dojde k chybě s místem v obchodním parkovišti. Takže se vám na to parkoviště přidají jen asi 3, nebo 4 stroje, potom to napíše, že není místo, ať ho uvolníte. Bohužel ač jej uvoníte, už se vám nedoplní zbytek odemčených strojů. A co je nejhorší, nepřičtou se vám znovu ony zakoupené kredity. Takže jsem takhle přišel o 4, 5 milionu kreditů, když jsem zkoušel hru přeinstalovat, protože jsem narazil na další chybu, kdy při multiplayeru zkusíte přepsat název zařízení. Hra spadne. Další chyby se týkají samotného herního systému. A to konkrétně, přívěsu na kompost, cisterny na bioplyn, kdy ač je nemáte naplněné, tak při najetí na pole obojí dělá, že funguje, tedy z přívěsu se sype kompost a z cisterny stříká ta směs. Ale nejde zjistit, zda je to jen animace, či to opravdu hnojí. Další zvláštní věc se děje (možná je to normální), že když si koupíte pole na trávu, tak trávu sklidíte, a ona roste znovu sama. Nemusíte rozrýt, ani zasít semena trávy. Co se obilí týče, tam vše funguje jak má. Jen si nejsem jistej právě tím hnojením, jestli se zvýší produkce, nebo zrychlí růst. Bohužel u Sbírání trávy do přívěsu, a sbírání balíků nejde použít "autopilot", takže potom máte-li více políček, je to hodně náročné rozvrhnout práci. Stíhat sklízet, odvážet balíky a trávu, prodávat mléko, plus sklizeň. Mám pouze 2 pole na plodiny a jedno na trávu a se třemi traktory to sotva stíhám. Nevím, jak se to má stíhat když byste měli všechna pole. :D Ale to bude spíš tím, že farming simulátor hraju poprvé v životě. Rozhodně se nevyplatí kupovat, dokud neopraví chyby.

 |   |  Odpovědět
Michal Marek  |  23. 11. 2013 09:01

S tou travou si delas patrne srandu nee . Pokud ne vrat telefon a Jeziskovi si rekni o drevenou kostku, protoze do niceho technicky narocnejsiho bych se nepoustel.

 |   |  Odpovědět
haskpat  |  24. 11. 2013 14:16

Máš recht , i když takové zastavení růstu trávy po posekání by se mi na zahradě náramě hodilo

 |   |  Odpovědět
J.D.SKAlpel  |  25. 11. 2013 17:44

No soráč :D Jako jasně, že na trávníku roste tráva dál, ale já si prostě nevím proč myslel, že tady to bude obdobně, jako je to u normálního pole. :D Nikdo není neomylný. Takže se omlouvám kluci. :) Jak jsem psal, FS hraju prvně v životě. Netušil jsem, jak to v něm funguje :)

 |   |  Odpovědět
J.D.SKAlpel  |  25. 11. 2013 17:51

To že jsem nepochopil , že zde je to stejné jako v reálu, neznamená, že nic techničtějšího nezvládám. :D Už chci vidět tebe, když jsi prvně do ruky dostal FS, že jsi všemu rozumněl hned na poprvé.

 |   |  Odpovědět
Fs  |  09. 11. 2016 11:28

Nejde tam Zetor mód

 |   |  Odpovědět
Dzindzo  |  25. 06. 2018 13:43

A naco je fuel trailer? Ja jsem to jeste nezjistil. Pls odpoved.

 |   |  Odpovědět
Gwini  |  27. 11. 2013 20:59

Zdarec.... Zatím mám tři políčka a chystám se pustit do louky a produkce mléka. Má už někdo zkušenost, zda vše jede jek má, případně jakej je systém. Hraju FS poprvé. Předpokládám, že poseču louku, pak ji obracením usuším, dam do řádku, nabalíkuju a seberu balíky. Ke sbírání balíků je asi potřeba dokoupit ten sběrač, ne? Co s tím pak? Vozit do kravína? A pak teda už budu produkovat mléko? Může se mléko nějak zkazit a podobně? A musí se teda sběr trávy a balíků ovládat ručně?

Díky za info.... snad podle příspěvku nevypadám jako úplnej dement ;)

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:22

Jak už jsi na to přišel mléko získáš jedině tak že do kravína odvezeš balíky usušené trávy a z ní ti automaticky plyne produkce mléka s tím že se ti u kravína objeví vozík na odvoz mléka které se dá zpeněžit všude (Přístav, vlaková stanice, mlýn.... ) jinak jak na trávu: jak už jsem psal jinde tráva roste automaticky můžeš jen urychlit růst kropením hnoje z kravína :) jinak trávu posekáš Pontigrem pak otočíš obracečem aby se usušila (změní se barva na světlejší zelenou ) pak řádkovačem hodíš na hromádky a balíkovačem sklidíš a odvezeš do kravína :) Jinak jak jsi myslím psal dá to záhul obsloužit 2 nasázená pole a 1 pole trávy proto kombinuju mezi automatem (sklizeň, setba, kultivace + mezitím třeba rozmetu hnůj nebo odvezu mléko ) ;)

 |   |  Odpovědět
Petr  |  20. 10. 2016 02:16

No tak to slysim poprve ze tam jsou nejake nedostatky ja to hraju a nante hre jsem zavyslej a da se to stihnout janmam 9 poli a 4louky na travu a stiham uplne uzasne jen musis se to naucit hrat a pak ti to pujde

 |   |  Odpovědět
pepa  |  19. 11. 2013 14:46

ahoj je to v CZ?

 |   |  Odpovědět
luboš  |  15. 08. 2014 21:53

je to ta nejlepší hry farming simulator14 opravdu mňe moc zaujala

 |   |  Odpovědět
luboš  |  15. 08. 2014 21:56

opravdu méně moc zaujala
nejlepší hra co sem hrál

 |   |  Odpovědět
Vojta  |  02. 12. 2014 21:16

Bohužel jen v AJ

 |   |  Odpovědět
pavel  |  05. 11. 2020 00:05

Jj ale ja to mam v cz diky tomu ze muj stric je vivojar

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor