FIFA 21 při přechodu na novou generaci nezachová veškerý postup

O svůj FIFA Ultimate Team naštěstí nepřijdete. Kariéru ale bude nutné začít znovu.

FIFA 21 vychází ve standardní edici pro současnou generaci konzolí a počítače. Hráči, kteří budou chtít přejít na next-gen měli od EA slíbeno, že jejich postup skrze FIFA Ultimate Team i režim Volta se přenese. Totéž ovšem nebude platit pro režimy kariéry, online sezónu a dokonce i v režimu Pro Clubs, v němž vylepšujete svého hráče, abyste s ním mohli hrát online spolu s až deseti dalšími spoluhráči. 

"Když vyvíjíme pro novou generaci, jsou zde vždy nějaké ústupky, které je nutné udělat. Rozhodli jsme se, že čas potřebný k převodu všech režimů na next-gen radši využijeme k tomu, abychom vytvořili nové prvky a pracovali na vylepšeních, která zlepší celkový dojem ze hry. Pracovali jsme i na základě odezvy našich hráčů. Volta a FUT mají veškerý postup na našich serverech, takže dává smysl, že jej přeneseme," tvrdí EA. Podotkněme také, že hrát mezi generacemi nebude možné, takže na novém Playstationu se nespojíte s kamarády, kteří ho ještě mít nebudou. 

FIFA 21 už vyšla na PS4, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Majitelé hry na PS4 a Xboxu One budou moci později převést hru na novou generaci zdarma.

Váš názor Další článek: Střílečka Outriders vyjde v únoru, přinese cross-play a upgrade na next-gen

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,