PC | Akce

Figurína v roli hrdiny

Říkáte, že v dnešní době neexistuje žádný akční titul, který by byl nenásilný a přesto by vypadal maximálně zajímavě pro nemalý počet hráčů? V tom případě je na čase, abyste se seznámili s titulem CID The Dummy, jenž se v současné době připravuje na konzole Wii, PS2, hadheld PSP a stolní počítače. Hlavním hrdinou je podivní mužík, co má v občance natištěné jméno Cash Dummy. Ten má jeden jediný, ale o to důležitější úkol, a to zachránit své neméně podivné přátelé zvané Dummies.

CIDTheDummy_025.jpg CIDTheDummy_026.jpg

Vše se odehrává ve světě z blízké budoucnosti, kde se výrobní systém zvrtnul natolik, že každá vyrobená věc musí projít několika drsnými bezpečnostními testy. Ať už se jedná o tenisovou raketu, parní válec nebo třeba knihu, bez potvrzení o bezpečnosti se nesmí dostat do prodeje. A právě zde se snaží žít Cash Dummy, což je taková ta figurka, která se používá při testování automobilů jakožto figurant člověka.

CIDTheDummy_027.jpg CIDTheDummy_028.jpg

K zajímavému prostředí přidali tvůrci ještě interaktivní svět se známým Havok enginem a potom samozřejmě očekávejte hojný počet nepřátel, vyskytujících se různě po jednotlivých úrovních. K jejich likvidaci budete moci použít bláznivé zbraně, od Liquid Bazooky přes lepidlo oheň, až po vlastní pěsti.

CIDTheDummy_030.jpg CIDTheDummy_031.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC, Wii, PSP, iPhone
Žánr: Akce
Výrobce: Twelve Interactive
Váš názor Další článek: Demo Killzone 2 i pro Evropu

Témata článku: , , ,