Filharmonie zahraje herní hudbu v Praze

V rámci koncertního turné se v pražském Rudolfinu představí 23. dubna tohoto roku i koncert „Play! A Video Game Symphony.“ Dirigent Andy Roth povede Český filharmonický komorní orchestr a sbor ve dvouhodinovém hudebním představení.

Andy Roth, dirigent na putovním koncertním turné „Play! A Video Game Symphony,“ bude 23. dubna dirigovat koncert herní hudby v pražském Rudolfinu. Jak sám tvrdí, herní hudba je v současnosti nejvíce chytlavým hudebním žánrem, na koncertě to hodlá dokázat kousky z klasických her, jako jsou třeba série Final Fantasy, Silent Hill, Battlefield, Metal Gear Solid, The Legend of Zelda, World of Warcraft, Sonic, Halo, Oblivion a další perly hudby skvostů herního nebe. Jako novinku pak v Praze uvede i koncertní verzi části hudby k Super Mario Galaxy.

Celý koncert bude trvat dvě hodiny a začne o osmé hodině večerní. Vstupenky si můžete již nyní zajistit v prodejní síti Ticketpro, pokud ale tento hudební zážitek prošvihnete, nemusíte ještě zoufat. Z celého turné budou pořízeny nahrávky, které si pak bude možno koupit na DVD. Možnost přeobjednat si nahrávky, stejně jako bližší informace o koncertu, se dozvíte na stránkách Play Symphony.

Zdroj: homepage

Váš názor Další článek: Představen SimCity Box

Témata článku: , , , ,