Film Alone in the Dark v přípravě!

V blízké době je v plánu hned několik filmových předělávek populárních počítačových her. Alone In The Dark není výjimkou, nyní vám o něm přinášíme bližší informace.

Poslední dobou jako by se s filmy na motivy PC her roztrhl pytel. Po tom, co jsme vás nedávno informovali o Tom Clancy`s Splinter Cell a v Česku natáčeném Doomu, přichází další chystaný film - Alone in the Dark. Ten však narozdíl od výše jmenovaných je již ve finální fázi natáčení a brzy se dostane do kin.

Režisérem není nikdo jiný než Uwe Boll, který mimo jiné připravuje několik dalších filmů na motivy her (Far Cry, Bloodrayne). Od Alone in the Dark tak nemůžeme čekat nijaké zázraky, Bollovy předešlé režisérské počiny nestály prakticky za řeč.

Se samotnou herní sérií však filmová adaptace mnoho společného mít nebude. Herečka obsazená do role Aline Cedrac, Tara Reid, totiž prozradila, že děj bude pojednávat hlavně o milostném vztahu  hlavních hrdinů. To je vzhledem k hororovému žánru hry přinejmenším podivné. Milostná zápletka mezi postavami v akčním filmu, kterým Alone in the Dark má být, to sice obvyklé je, ale vždy to spíše kazí celkovou atmosféru. Uvidíme, třeba nás čeká milé překvapení.

Zdroj: SciFi

Diskuze (2) Další článek: Hraní MMORPG Anarchy Online zadarmo prodlouženo o rok!

Témata článku: , , , ,