Film Clash of the Titans i jako hra

Je velkým zvykem ke každému velmi očekávanému filmu nebo již oblíbenému udělat nějakou tu herní adaptaci. To samé potká i film s názvem Clash of the Titans, tedy Souboje titánů. Hra se bude jmenovat stejně a oznámila ji společnost Namco Bandai s vývojářský týmem Game Republic.

Clash of the Titans je podle dostupných informací velmi krvavou hrou a bude nabízet podobné scény, jako samotný film, jelikož získali všechna práva od Warner Bros. Film i videoherní titul vyjdou zhruba stejně, tedy někdy na jaře příštího roku.

Na GamesComu byl prezentován velmi stručný trailer, jež nabízel záběry na spoustu minotarů, kteří máchali sekerami. Nad zasněženou krajinou létali hrůzostrašní draci a na zemi pobíhaly mladé holky v bikinách s rohy. Závěrem bylo prozrazeno, že v dokončeném Clash of the Titans bude prý více než stovka různých stvoření a příšerek.

Zatím není známo na jaké platformy se hra nakonec podívá, ale když si prohlédneme reference studia Game Republic, tak zjistíme, že mají velké zkušenosti s hrami na PlayStation 3, Xbox 360, PS2, PSP, Nintendo DS a Xbox 360.

Zdroj: Eurogamer
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Game Republic
Váš názor Další článek: GTI Club míří na Wiičko

Témata článku: , , , , , , , ,