Filmová adaptace Uncharted je blízko začátku natáčení, tvrdí režisér

Na film s tematikou charismatického lovce pokladů už čekáme pekelně dlouho, ale zdá se, že by se věci mohly konečně dát do pohybu.

Režisér Shawn Levy tvrdí, že příchod Nathana Drakea na stříbrná plátna je blíže, než kdy předtím. Ačkoliv ještě není plně vybrané obsazení, věci podle něj konečně klapou a natáčení by se konečně mělo někam pohnout.

"Máme skvělý scénář. Máme svoji hvězdu - Toma Hollanda a chystáme se na casting pro obsazení filmu. Myslím, že jsme zatím nejblíže, co jsme byli," pochválil si Levy současnou situaci kolem filmu. "Jsem strašně nadšený, že tenhle film budeme natáčet," neskrývá režisér radost, že se jeho práce snad už brzy naplno rozběhne. 

Přechod Uncharted do kin už měl našlápnuto několikrát. Poprvé se o filmovém zpracování mluvilo už v roce 2009, kdy měl Nathana hrát Mark Wahlberg. Natáčet se potom mělo začít v roce 2015, kdy projekt dostal do rukou Seth Gordon, ale ještě nebylo jasné, kdo ve filmu bude hrát.

Teď už jsme přece jenom o něco blíže, pokud se rozběhnou castingy i na ostatní role, můžeme se opravdu těšit, že brzy neohrožený objevitel starobylých měst i hrobek dorazí na filmová plátna. Hlavní roli by měl ztvárnit Tom Holland, který je známý hlavně díky svojí roli Spidermana. Na první pohled až příliš dětinsky vyhlížející herec by mohl být skvělou volbou, protože současný plán je, že film se bude odehrávat ještě před dějem herní série a na postavu mladičkého Nathana by se Holland určitě hodit.

Na nějaké upřesnění, kdy film očekávat je ještě brzy, ale pokud jste opravdu hodně nedočkaví, můžete se podívat alespoň na fanouškovský filmeček s Nathanem Fillionem.

Diskuze (1) Další článek: Titan Quest: titány už můžete zabíjet i na záchodě (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,