Filmový Mario letošní rok nestihne. Za odklad se omlouvá sám Mijamoto

Nový animák s Mariem v hlavní roli jsme měli vidět už letos během vánoční sezóny. Nakonec se ho ale dočkáme o několik měsíců později.

Adaptace Maria vzbudila zájem nejen díky tomu, že se jde o světoznámou značku, ale také díky hereckému obsazení. Hlasem Maria má být Chris Pratt, kterého můžete znát jako Star Lorda ze Strážců galaxie. Vedle něj byla oznámena i jména jako Jack Black, Charlie Day, Anya Taylor-Joy nebo Seth Rogan. Do kin měl podle původního oznámení dorazit 21. prosince letošního roku, ale to už bohužel neplatí. Premiéra se odkládá na příští jaro. V Evropě bychom se měli Maria dočkat v dubnu 2023.

Za odklad se skrz sociální sítě Nintenda omluvil Šigeru Mijamoto, otec Maria. Prý se po poradě s Chrisem Prattem a jeho partnery ve studiu Illumination Entertainment rozhodli uvedení filmu odložit. O důvodu tohoto rozhodnutí můžeme pouze spekulovat. Je možné, že na průběh tvorby filmu má stále vliv aktuální situace ve světě. Rozhodně si ale raději počkáme o pár měsíců déle, než aby nový Mario dopadl jako jeho první adaptace ze začátku 90. let. 

Zdroj: Twitter

Váš názor Další článek: Letošní Call of Duty bude nejpropracovanějším zážitkem v historii série, říká Activision

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,