Filmový Mortal Kombat dostane Rkový rating a dorazí i fatality

Filmových adaptací různých příběhu s ratingem R je nespočet. Teď se k nim přidává novinka ze světa lámání žeber, vyvrhování vnitřností a pálení za živa.

Nový film Mortal Kombat nebude šetřit brutalitou v žádném ohledu. Potvrdil to scénárista Greg Russo na svém Twitteru, když sdělil, že film dostane kýžený R rating a můžeme se v něm těšit na všechno, co ze značky Mortal Kombat dělá tak kontroverzní záležitost. Chybět by prý neměly ani fatality.

"Vzhledem k tomu, že už o tom pár členů týmu mluvilo, ukončím diskuse. MK BUDE mít R rating a poprvé v historii v něm uvidíme i FATALITY na velkém plátně. A ne, neprozradím vám, které to budou. Musíte si prostě počkat na film a vidět to sami," napsal v příspěvku na Twitter. 

Scénář už má za sebou skoro půl roku po dokončení a zbývá tak jenom čekat, kdy se podaří film dokončit a vydat. Zatím je v plánu rok 2021. V něm se tak budeme moci vrhnout do kin a pro jistotu nezvat nikoho se slabým žaludkem. Toto totiž bude vskutku nechutná podívaná. I tak si ji ale určitě užijeme.

Váš názor Další článek: Záběrů z Avengers se dočkáme příští týden, ale pouze na Comic-Conu

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,