Filmový PoP se prý hráčům líbí

Když se hráči poprvé dozvěděli, že se filmové adaptace Prince of Persia ujme veleúspěšný hollywoodský producent Jerry Bruckheimer, zavládlo opatrné nadšení. Tenhle chlapík má totiž čuch na dobré (rozumějte zábavné) projekty, přičemž jeho jméno je zárukou solidního rozpočtu, jenž je schopný ledasco zachránit.

To jsme ostatně viděli i v prvním oficiálním traileru, jenž se vesměs soustředil pouze na čarokrásné exteriéry a drahé triky, ve snaze zakrýt plochost hlavních představitelů i, podle všeho, primitivnost děje. Bruckheimer však nyní přišel s šokující informací, že jsou hráči z předělávky nadšení.

Vybraným herním redaktorům totiž tenhle guru filmového průmyslu zajistil soukromou projekci, z níž všichni přítomní údajně odcházeli víc než pozitivně naladěni. "Byli vskutku nadšení, že se mohli na snímek podívat," uvedl Bruckheimer.

"Nadšení, ale rovněž skeptičtí z výběru Jaka do hlavní role. Když ale zhlédnuli celý film, byli přesvědčení. Dokonce při závěrečných titulcích aplaudovali, tušíc, že to splňuje vize Jordana Mechnera."

V závěru pak Jerry dodal, že snímek lze nejsnadněji popsat jako staromódní dobrodružný film. Prý takový Lawrence z Arábie s nadpřirozenými elementy. No, nevím, jestli mě zrovna tohle mělo přesvědčit. Inu, nezbývá než doufat, že se vyvolení redaktoři, kteří Prince viděli, nenechali pro dobré hodnocení ovlivnit. Třeba onou soukromou projekcí.

Ostatně, v přítmí malého, někdo by mohl říct komorního, kinosálu s vlastním automatem na popcorn, a za přítomnosti hvězd, může někomu činit problém sundání růžových brýlí.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Starcraft 2 už na jaře 2010?

Témata článku: , , , , , , , , ,