Final Fantasy: Fortress odkryto

Před nějakou dobou tvůrčí studio Grin, autoři Bionic Commando, pracovalo pro Square Enix na tajemném RPG titulu nesoucí název Final Fantasy: Fortress. Nakonec byl Grin zavřen a vývoj pravděpodobně převzal Eidos Montreal.

Hra sice pořád nebyla oficiálně oznámena, ale ptáčci na střeše štěbetají, že by se mělo jednat o akci odehrávající se nějakou dobu po událostech, kterými jste mohli být svědky ve Final Fantasy XII: Revenant Wings.

Fortress_-_Cliffs.jpg

Níže vložené video pak ukazuje technickou stránku titulu, kterou má na svědomí ještě původní studio Grin - posouzení grafiky nechám na vás, stejně jako si myslím, že z videa můžete vydedukovat i jisté náznaky některých herních principů. Mějte však na paměti, že jde o alfaverzi, takže se ve finále může ještě spousta věcí změnit.

VIDEO: 2575 'Final Fantasy: Fortress - tech. demo'

Posledním důležitým prvkem je fakt, že hra není cílena na Japonský trh, ale především na Severní Ameriku a Evropu, tedy západní hráče. To by pak mohlo mít souvislost se zmínkou jednoho z vysoce postavených vývojářů Square Enix, jenž prohlásil, že se těší na Final Fantasy v novém stylu. Není tak těžké vydedukovat, že pravděpodobně myslel na originální Fortress.

Zdroj: CVG

Diskuze (2) Další článek: Galerie: Mass Effect 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,