Final Fantasy XI bude mít 3 rozšíření

Podle posledních informací od Square Enixu se dočkáme tří nových rozšíření pro MMORPG Final Fantasy XI. Rozšíření se budou distribuovat skrze internet a vyjít by měly na jaře příštího roku. Cena zatím nebyla určena.

Tvůrcem rozšíření je veterán Squaru Masato Kato, který pracoval jako režisér a scénárista na takových kouscích jako Chrono Trigger, Xenogears a nebo na původní FF XI. První rozšíření se bude jmenovat A Crystalline Prophexy – Ode of Life Bestowing, ve kterém hráči budou muset rozplést záhadu obrovského pravěkého krystalu plujícím vysoko v oblacích. 

 

 

Poté příjde na řadu A Moogle Kupo d`Etat – Evil in Small Doses. „Vše to začíná nevinným deštěm a vratkým starým domem Moha, který zoufale potřebuje opravit,“ se tvrdí v tiskové zprácě. „Nikdo však netuší, že toto je pouhý začátek mučivé noční můry.“ Poslední je A Shantotto Ascension – The Legend Tom, Her Empire Born. Zde se dostaneme do příběhu, který bude pojednávat o šílené profesorce, která sama sebe prohlásí za panovnici své vlastní říše.

 

 

Final Fantasy XI stále hraje přes půl milionu hráčů. MMORPG je na trhu šest let a můžete si jej zahrát na PS2, X360 a na PC. Unikátní je především v tom, že jde skrze bariéru platforem a umožňuje hráčům na různých platformách hrát spolu.

Zdroj: Eurogamer

 

Váš názor Další článek: Galerie: Company of Heroes: Tales of Valor

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,