Final Fantasy XIV bude propojitelné s Vitou a smartphony

A jak to vypadá s verzí pro Xbox 360? Dočkáme se jí někdy?

Final Fantasy XIV si odbylo svou premiéru na PC a příští rok svou přítomností potěší také majitele Playstationu 3, nicméně jak to tak vypadá, hodlá Square-Enix seznam podporovaných platforem znatelně rozšířit. V plánu je stále verze pro Xbox 360, také se zvažuje integrace Vity a smartphonů.

"Jelikož je hra vytvořená pro PC, nebylo by ji samozřejmě těžké přizpůsobit Xboxu 360, ale jak už jsem uvedl dříve, musíme nejprve dokončit PS3 verzi," řekl v rozhovoru pro RPG Site Naoki Yoshida, producent a vedoucí vývoje hry. "Až se nám to povede, budeme moci pokračovat dále."

ffxiv_ver20.jpg

Takhle nějak by mělo vypadat FFXIV ve verzi 2.0

Ve stejném rozhovoru promluvil i o konektivitě s handheldy a smartphony. "Ano, tohle je zatím v plánu až po vydání 2.0, ale jelikož rekonstruujeme celý náš serverový systém, chceme zajistit, aby se k serverům dalo připojit skrze zařízení jako jsou smartphony."

"Nejen Vita, ale i smartphony. Umožní vám to třeba podívat se do inventáře nebo se podívat na aukce a něco koupit. Tohle všechno hodláme do našich serverů zabudovat, připravení na to budeme po vydání verze 2.0."
 

Zdroj: RPG Site
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Square Enix | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 30. září 2010 (PC), březen 2011 (PS3)
Váš názor Další článek: V 2K Marin se údajně propouštělo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,