Finální sezóna The Walking Dead bude pro PC pouze na Epic Store

Každé další oznámení ohledně The Walking Dead se zdá být jako tisíc nožů do srdcí fanoušků série. Nejde sice o žádnou tragédii, ale přece jenom by většina z nás nechtěla mít všechny série rozházené na více klientů.

Milovníci The Walking Dead zažívají krušné časy. Nejdříve museli skousnout, že Telltale zavřelo své brány a ukončilo veškerou práci na svých projektech, což znamenalo dlouhou nejistotu ohledně dokončení poslední série herní adaptace oblíbeného zombie komiksu. 

Později se hry ujalo studio Skybound Games, které spadá právě pod vydavatele komiksů a vše se zdálo být na dobré cestě. Skybound se ale podařilo udělat pořádně kontroverzní krok v podobě exkluzivity dokončení příběhu Clementine. PC hráči si totiž zahrají pouze za předpokladu, že budou ochotní si hru stáhnout na nové platformě, kterou chtějí tvůrci Fortnite konkurovat Valve a jejich Steamu. 

Jak se zdá, Epic Store to s konkurenci pro Steam myslí opravdu hodně vážně. Přidává spoustu lákavých akcí a teď přidalo právě exkluzivitu pro The Walking Dead. Navíc se můžeme bavit i o lepších podmínkách pro vývojáře her, kterým z jejich výtvorů zůstane více peněz, než v případě, že by svoji hru prodávali na Steamu.

Další epizoda The Walking Dead: The Final Season dorazí na PC, Xbox One a PS4 13.ledna 2019. Považujete nutnost vlastnit poslední epizody The Walking Dead na Epic Store za problém?

Diskuze (2) Další článek: Šťastné a veselé Vánoce přeje redakce Doupěte!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,